onsdag 29. august 2018 14:01

Giv praktiske ledere uddannelse

Nye og kommende ledere kan finde god mening i at deltage på Praktisk Lederuddannelse, der kører på Innovationsfabrikken i Kolding fra 26. september 2018 til februar 2019.

Den praktiske lederuddannelse er udviklet i et samarbejde mellem ITD, Danske Speditører og IBC og sætter fokus på de særlige ledelsesudfordringer og behov, der er i transport- og logistikerhvervet. Vægten er lagt på deltagernes egne erfaringen med egen eller andres ledelse, og erfaringsudveksling på tværs indgår som en vigtig del af uddannelsen.

 

- Jeg vil kraftigt anbefale, at ejere og direktører i transport- og logistikbranchen ser nærmere på denne mulighed for at give ledere, der ikke har en uddannelse på området bag sig, flere kompetencer til at løse deres opgaver. For det hjælper dem, medarbejderne og dermed også virksomhederne, siger Jørgen Smed, der er specialkonsulent i ITD.

 

I transportbranchen bliver den gode kørselsleder eller disponent ofte også afdelings- eller teamleder. At man er en dygtig kørselsleder eller disponent er dog ikke ensbetydende med, at man også er dygtig til at være leder. Det er nemlig nogle helt andre evner og kvalifikationer, du skal bestride for at lykkes med ledelsesopgaven. Disse kvalifikationer kan læres, og derfor tilbydes Praktisk Lederuddannelse til dem, der har eller får et ledelsesansvar, men som ikke har en formel lederuddannelse.

 

Der er 15 undervisningsdage fra den 26. september 2018 frem til den 6. februar 2019 på Innovationsfabrikken i Kolding. På uddannelsen får du en lang række værktøjer til blandt andet situationsbestemt ledelse, motivation af medarbejdere, MUS samtaler, personalejura og konflikthåndtering.

 

Se en video om uddannelsen her: https://youtu.be/jbEPLmkKxPk

 

Læs mere her: http://itd.dk/kurser/lederudvikling/praktisk-lederuddannelse/

 

SENESTE ITD NYT
onsdag 27. marts 2024

En hilsen til medlemmerne fra formandens førerhus

Velkommen til nyhedsbrevet ”Nyt fra formandens førerhus”, som ITD’s bestyrelsesformand, John A. Skovrup, med mellemrum sender ud til medlemmerne.

En hilsen til medlemmerne fra formandens førerhus >
tirsdag 26. marts 2024

Færdselsstyrelsen skærper krav til dokumentation ved lejede eller leasede køretøjer

Færdselsstyrelsen har netop udsendt en vejledning om udlejningskøretøjer. Af den fremgår det, at der ved benyttelse af lejede eller leasede køretøjer skal medbringes visse dokumenter under kørslen.

Færdselsstyrelsen skærper krav til dokumentation ved lejede eller leasede køretøjer >
tirsdag 19. marts 2024

Gratis webinar om registrering af arbejdstid

Fra og med den 1. juli 2024 skal arbejdsgivere registrere medarbejdernes daglige arbejdstid. Derfor tilbyder ITD HjulmandKaptain lige nu et gratis webinar, så du hjemme fra kontoret kan blive klogere på de nye regler, hvordan du lever op til dem samt hvilke medarbejdere, der omfattes af reglerne.

Gratis webinar om registrering af arbejdstid >