fredag 06. april 2018 15:05

Gode væksthistorier fra nominerede til transportpris

Historierne om de seks nominerede til Danish Transport Award 2018 er samlet i et nyt online-magasin, der netop er blevet udgivet.

I et nyt online-magasin kan du blive meget klogere på, hvorfor AVAS i Aalborg, Skaks i Rødekro og Thortrans A/S i Randers er nomineret til Danish Transport Award 2018. For i magasinet fortæller de tre virksomheder om deres vækst de seneste år, og hvordan de er kommet dertil.

 

Du kan også læse om, hvordan de tre nominerede medarbejdere, daglig leder Laila Petersen fra IAT A/S, chauffør Flemming Nielsen fra vognmand Jan Hedevang Jensen og driftschef Flemming Radoor fra H.P. Therkelsen A/S, er med til at skabe vækst i deres virksomheder.

 

Læs magasinet her:

http://itd.dk/aktiviteter/danish-transport-award/

 

Vinderne af Danish Transport Award 2018 bliver offentliggjort ved en prisuddeling på ITD’s festaften i forbindelse med generalforsamling og årsdag lørdag den 14. april 2018 på Odeon i Odense.

 

Virksomhedsvinderen modtager 40.000 kroner, mens vinderen af medarbejderprisen modtager 20.000 kroner.

 

Danish Transport Award 2018

Danish Transport Award er en pris, der gives af ITD, og prisen uddeles hvert andet år i forbindelse med ITD’s generalforsamling og festaften.

Danish Transport Award 2018 leder efter transport- og logistikvirksomheder, der går foran og bidrager til at skabe vækst og arbejdspladser i Danmark. Danish Transport Award 2018 hylder virksomheder og medarbejdere, der er i fuld gang med eller har omstillet sig, så virksomheden har fået vækst og på den måde er med til at skabe et innovativt transporterhverv i Danmark.

 

Fotocollage: ITD

SENESTE ITD NYT
tirsdag 16. april 2024

Kørselsforbud i maj 2024

Flere europæiske lande har dage med kørselsforbud i maj 2024. Du kan finde oversigten på ITD’s hjemmeside.

Kørselsforbud i maj 2024 >
tirsdag 16. april 2024

To virksomheder vinder transportpris

På International Transport Danmarks generalforsamling i lørdags blev FDE Fondens Initiativpris 2024 uddelt. Prismodtagerne blev hhv. transportvirksomheden Brdr. Færch Distribution ApS og projektet Unge på toppen, der begge gør en særlig indsats for at rekruttere unge mennesker til transportbranchen.

To virksomheder vinder transportpris >
mandag 15. april 2024

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati

Regeringen varslede sidste år, at den hæver dieselafgiften med 50 øre pr. liter diesel. I dag præsenterede regeringen så sin model for, hvordan dieselafgiften skal fungere, herunder 750 mio. kr. til omstilling af den tunge transport frem mod 2030. International Transport Danmark (ITD) kvitterer for dele af udspillet, men er samtidig skeptisk over for udsigten til mere administration og bureaukrati for vognmændene.

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati >