fredag 31. august 2018 08:45

ITD fejrede Gert Jakobsens 60-års dag

ITD-Huset i Padborg dannede fredag den 31. august 2018 ramme om en festlig og overordentlig velbesøgt reception i anledning af bestyrelsesformand Gert Jakobsens 60-års dag.

ITD’s karakteristiske buesal var fyldt til randen med venner, familie, kollegaer og samarbejdspartnere, der fra nær og fjern havde taget turen til Padborg for at være med til at fejre ITD’s bestyrelsesformand Gert Jakobsen, der den 18. august 2018 fyldte 60 år.

 

Den store sal summede af gensynsglæde, snak, kram og håndtryk og der blev uddelt flotte, behagelige og ikke mindst praktiske gaver til den vellidte vognmand og bestyrelsesformand fra Hornslet.

 

Køen til talerstolen var lang, og Gert Jakobsen fik mange flotte ord med på vejen. ITD’s administrerende direktør Carina Christensen var den første, der tog ordet, og hun lagde i sin tale vægt på Gert Jakobsens store indsats i ITD.

 

- Du trækker et kæmpe læs som bestyrelsesformand i ITD, og det er absolut ikke nogen lille opgave. Jeg tror faktisk, at mange vil blive overraskede over, hvor mange timer du egentlig bruger på jobbet som bestyrelsesformand i ITD! Og du gør det altid uden at kny, altid i godt humør, altid med nye forslag og nye ideer til, hvordan tingene kan blive endnu bedre for ITD og for ITD’s medlemmer, sagde Carina Christensen.

 

Herefter gav Carina Christensen ordet videre til ITD’s næstformand Niels Juel Nielsen, der i sin tale fremhævede Gert Jakobsens store personlige kvaliteter.

 

- Når man tænker på Gert Jakobsen, tænker man først og fremmest venlighed, imødekommenhed, hjælpsomhed, viden, erfaring, handelstalent, salgstalent, organisationstalent – jeg kunne blive ved. Man når ikke så langt uden basale og medfødte evner – og en god portion stædighed og udholdenhed, sagde Niels Juel Nielsen.

 

Bestyrelsesmedlem Christian S. Madsen, som er den i bestyrelsen, der har arbejdet længst tid sammen med Gert Jakobsen, stillede også op i rækken af talere, og han kom blandt andet ind på Gert Jakobsens solide forretningsevner.

 

- Nu ved jeg ikke rigtig, Gert, om den handel, du lavede dengang med min far, var årsagen til, at du har haft så stor succes med din forretning, i så fald vil jeg gerne have, at vi trækker handlen tilbage… Du har i alt fald bevist, at du ud over at være en dygtig og vellidt formand også er en dygtig forretningsmand, og du har formået at følge et af de råd, som jeg husker fra FDE dengang i slutningen af 80’erne og op i 90’erne, der kom med på de mange medlemsmøder; nemlig at vognmændene skulle specialisere sig, det er vejen frem, fortalte Christian S. Madsen.

 

Fødselaren selv var behørigt rørt og glad over, at så mange var mødt op for at fejre ham, og takkede for de mange gaver og fine ord, som han fik med på vejen.

 

Foto: ITD

SENESTE ITD NYT
tirsdag 16. april 2024

Kørselsforbud i maj 2024

Flere europæiske lande har dage med kørselsforbud i maj 2024. Du kan finde oversigten på ITD’s hjemmeside.

Kørselsforbud i maj 2024 >
tirsdag 16. april 2024

To virksomheder vinder transportpris

På International Transport Danmarks generalforsamling i lørdags blev FDE Fondens Initiativpris 2024 uddelt. Prismodtagerne blev hhv. transportvirksomheden Brdr. Færch Distribution ApS og projektet Unge på toppen, der begge gør en særlig indsats for at rekruttere unge mennesker til transportbranchen.

To virksomheder vinder transportpris >
mandag 15. april 2024

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati

Regeringen varslede sidste år, at den hæver dieselafgiften med 50 øre pr. liter diesel. I dag præsenterede regeringen så sin model for, hvordan dieselafgiften skal fungere, herunder 750 mio. kr. til omstilling af den tunge transport frem mod 2030. International Transport Danmark (ITD) kvitterer for dele af udspillet, men er samtidig skeptisk over for udsigten til mere administration og bureaukrati for vognmændene.

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati >