onsdag 13. juni 2018 14:46

Jørn-Henrik Carstens er ny politisk chef i ITD

ITD har ansat Jørn-Henrik Carstens som chef for ITD’s politiske afdeling.

Indgående branchekendskab, stor faglig viden og politisk tæft kendetegner ITD’s nye politiske chef, Jørn-Henrik Carstens, der fremover vil stå i spidsen for ITD’s politiske afdeling og sammen med sine medarbejdere kæmpe for at fremme ITD's politiske mærkesager på vegne af ITD’s medlemsvirksomheder. 

 

-Det glæder mig, at Jørn-Henrik Carstens har takket ja til at stå i spidsen for ITD´s politiske arbejde. I ITD er og vil vi være dem, der leverer saglige, relevante og afbalancerede oplysninger til politikere, myndigheder og samarbejdspartnere, når vi arbejder for gode rammevilkår for vores medlemsvirksomheder nationalt og i EU. Det vil Jørn-Henrik Carstens som politisk chef i ITD være garant for, siger Carina Christensen, administrerende direktør i ITD. 

 

Jørn-Henrik Carstens har dybe rødder i transporterhvervet med en baggrund som lastbilmekaniker, bil- og køreprøvesagkyndig og teknisk konsulent, inden han i 2007 kom til ITD. Frem til 2011 arbejdede han som teknisk konsulent i ITD´s medlemsservice med ansvarsområder inden for teknik, vægt og dimensioner, lastsikring, trafiksikkerhed, modulvogntog og særtransport. Siden 2012 har han arbejdet som chefkonsulent i ITD’s politiske afdeling med ansvar for områderne teknik, digitalisering, trafiksikkerhed, alternative brændstoffer, modulvogntog, vægt og dimensioner, særtransport og det seneste år køre- og hviletid.

 

Jørn-Henrik Carstens ser frem til at være med til at forme ITD's politiske linje nationalt og europæisk som ny politisk chef.

 

- ITD er kendt for at gå foran og arbejde målrettet for at professionalisere transport- og logistiksektoren. Vi vil fortsætte med at basere vores politiske arbejde på fakta og bruge fakta til at få åbnet dørene på Christiansborg og i Bruxelles, så vi kan få vores positioner ført ud i livet til gavn for vores medlemsvirksomheder, siger Jørn-Henrik Carstens.

 

Jørn-Henrik Carstens vil arbejde ud fra ITD's hovedkontor i Padborg, men vil også meget ofte være at møde på ITD’s kontorer i både København og Bruxelles. 

 

Foto: ITD

SENESTE ITD NYT
tirsdag 16. april 2024

Kørselsforbud i maj 2024

Flere europæiske lande har dage med kørselsforbud i maj 2024. Du kan finde oversigten på ITD’s hjemmeside.

Kørselsforbud i maj 2024 >
tirsdag 16. april 2024

To virksomheder vinder transportpris

På International Transport Danmarks generalforsamling i lørdags blev FDE Fondens Initiativpris 2024 uddelt. Prismodtagerne blev hhv. transportvirksomheden Brdr. Færch Distribution ApS og projektet Unge på toppen, der begge gør en særlig indsats for at rekruttere unge mennesker til transportbranchen.

To virksomheder vinder transportpris >
mandag 15. april 2024

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati

Regeringen varslede sidste år, at den hæver dieselafgiften med 50 øre pr. liter diesel. I dag præsenterede regeringen så sin model for, hvordan dieselafgiften skal fungere, herunder 750 mio. kr. til omstilling af den tunge transport frem mod 2030. International Transport Danmark (ITD) kvitterer for dele af udspillet, men er samtidig skeptisk over for udsigten til mere administration og bureaukrati for vognmændene.

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati >