tirsdag 23. april 2019 06:16

ITD Arbejdsgiver har fået ny formand: Ordentlighed skal være arbejdsgiverforeningens kerneværdi

Christian S. Madsen er den 6. april 2019 tiltrådt som ny formand for ITD Arbejdsgiver, og allerede lørdag den 27. april står han over for sin første opgave, når han skal aflægge beretning på arbejdsgiverforeningens generalforsamling på Hotel Trinity i Fredericia. Her vil han blandt andet introducere de værdier, han som formand vil sætte i højsædet i det fremadrettede arbejde i ITD Arbejdsgiver.

Christian S. Madsen, der den 6. april 2019 blev indsat som ny formand i ITD, indtræder også som formand i ITD Arbejdsgiver. Her bliver hans allerførste opgave at aflægge beretning for arbejdsgiverforeningens medlemmer, og det er en opgave, han ser frem til.

 

-      Jeg glæder mig til arbejdet med at være formand for ITD Arbejdsgiver. Arbejdsmarkedsspørgsmålene har min store interesse, og jeg har fulgt udviklingen i ITD Arbejdsgiver på tæt hold i de sidste mange år. Min første opgave bliver at aflægge beretning for arbejdsgiverforeningens medlemmer på generalforsamlingen lørdag den 27. april, og herefter går arbejdet for alvor i gang, siger Christian S. Madsen.

Christian S. Madsen er som mangeårigt bestyrelsesmedlem i ITD en erfaren kapacitet, som både i forretnings- og bestyrelsessammenhæng er kendt for sine stærke værdier. Disse værdier vil også komme til at udgøre fundamentet for hans arbejde i ITD Arbejdsgiver.

 

-      Ordentlighed er en kerneværdi for mig, som jeg ikke går på kompromis med. I ITD Arbejdsgiver skal vores medlemmer være gode repræsentanter for transportbranchen, og det skal være tydeligt for omverdenen, at medlemmerne i vores arbejdsgiverforening har styr på tingene. Det vil jeg stille mig i spidsen for. Jeg står ikke på mål for en gradbøjning af overenskomsten, siger Christian S. Madsen.

Den nye bestyrelsesformand vil arbejde målrettet for at skabe gode betingelser og vilkår for arbejdsgiverforeningens medlemmer inden for rammerne af den danske model, og han ser frem til at følge ITD Arbejdsgivers stævning af den danske stat for at sikre arbejdsgivernes negative foreningsfrihed.

 

Blå bog

Christian S. Madsen er 57 år og direktør i S. Chr. Sørensen A/S i Skodborg ved Rødding. Virksomheden har ca. 30 medarbejdere og 20 tankbiler, og kan næste år fejre 100 års jubilæum. Christian S. Madsen er gift med Marianne Madsen, og sammen har de sønnerne Jakob på 30 år og tvillingerne Thomas og Mathias på 25 år.

 

 

 

SENESTE ITD NYT
onsdag 27. marts 2024

En hilsen til medlemmerne fra formandens førerhus

Velkommen til nyhedsbrevet ”Nyt fra formandens førerhus”, som ITD’s bestyrelsesformand, John A. Skovrup, med mellemrum sender ud til medlemmerne.

En hilsen til medlemmerne fra formandens førerhus >
tirsdag 26. marts 2024

Færdselsstyrelsen skærper krav til dokumentation ved lejede eller leasede køretøjer

Færdselsstyrelsen har netop udsendt en vejledning om udlejningskøretøjer. Af den fremgår det, at der ved benyttelse af lejede eller leasede køretøjer skal medbringes visse dokumenter under kørslen.

Færdselsstyrelsen skærper krav til dokumentation ved lejede eller leasede køretøjer >
tirsdag 19. marts 2024

Gratis webinar om registrering af arbejdstid

Fra og med den 1. juli 2024 skal arbejdsgivere registrere medarbejdernes daglige arbejdstid. Derfor tilbyder ITD HjulmandKaptain lige nu et gratis webinar, så du hjemme fra kontoret kan blive klogere på de nye regler, hvordan du lever op til dem samt hvilke medarbejdere, der omfattes af reglerne.

Gratis webinar om registrering af arbejdstid >