tirsdag 02. april 2019 16:00

ITD's bestyrelse vil fortsætte FDE Fondens gode arbejde

FDE Fonden har i mange år givet bidrag til mange gode formål inden for dansk vejgodstransport. Det flotte arbejde ønsker ITD's bestyrelse skal fortsætte, og derfor foreslår den i år udlodning på 10 mio. kroner til FDE Fonden på ITD's generalforsamling.

Uddelingen af FDE Fondens Talentpris i 2018 skete på ITD’s generalforsamling i Odense. Prismodtagerne var Allan Hollænder og Christian Mathiesen, der flankerer FDE Fondens formand, Jens Iwer Petersen. Foto: ITD

 

FDE Fonden støtter i sit arbejde mange forskellige formål inden for vejgodstransport. Det arbejde ser ITD's bestyrelse gerne fortsat til glæde for mange forskellige aktører i den danske transportbranche.

 

- Vi vil meget gerne anerkende det rigtigt gode arbejde i FDE Fonden. Derfor har vi i år foreslået, at der udloddes 10 mio. til fortsættelse af fondens arbejde, siger ITD's formand Gert Jakobsen.

 

Han nævner blandt andet støtte til projekter om emner inden for vejgodstransporten, som studerende på videregående uddannelser arbejder med. Der er også bidrag til Lastbilkaravanen og andre trafiksikkerhedsprojekter samt støtte til studieture for enkelte og grupper. Derudover uddeler fonden hvert år FDE Fondens Talentpris.

 

ITD's medlemmer tager stilling til forslaget på lørdag under ITD's generalforsamling, og her vil FDE Fondens formand, Jens Iwer Petersen, få ordet for at fortælle om fondens arbejde.

 

SENESTE ITD NYT
onsdag 27. marts 2024

En hilsen til medlemmerne fra formandens førerhus

Velkommen til nyhedsbrevet ”Nyt fra formandens førerhus”, som ITD’s bestyrelsesformand, John A. Skovrup, med mellemrum sender ud til medlemmerne.

En hilsen til medlemmerne fra formandens førerhus >
tirsdag 26. marts 2024

Færdselsstyrelsen skærper krav til dokumentation ved lejede eller leasede køretøjer

Færdselsstyrelsen har netop udsendt en vejledning om udlejningskøretøjer. Af den fremgår det, at der ved benyttelse af lejede eller leasede køretøjer skal medbringes visse dokumenter under kørslen.

Færdselsstyrelsen skærper krav til dokumentation ved lejede eller leasede køretøjer >
tirsdag 19. marts 2024

Gratis webinar om registrering af arbejdstid

Fra og med den 1. juli 2024 skal arbejdsgivere registrere medarbejdernes daglige arbejdstid. Derfor tilbyder ITD HjulmandKaptain lige nu et gratis webinar, så du hjemme fra kontoret kan blive klogere på de nye regler, hvordan du lever op til dem samt hvilke medarbejdere, der omfattes af reglerne.

Gratis webinar om registrering af arbejdstid >