torsdag 04. april 2019 11:01

Rekord stor tilmelding til ITD’s generalforsamling

Der er dømt trængsel, når ITD lørdag den 6. april 2019 holder sin årlige generalforsamling på Hotel Opus i Horsens. To dage før generalforsamlingen er over 200 personer tilmeldt.

At ITD er en yderst populær forening kan afspejles i den rekord store interesse blandt medlemmerne for at deltage i generalforsamlingen, hvor vognmændene får god mulighed for at møde kollegaerne i branchen og netværke.

 

Torsdag har langt over 200 personer tilmeldt sig generalforsamlingen, som primært tæller medlemmer men også gæster. Deltagerantallet blandt medlemmer slår rekord i foreningens 70-årige historie. 

 

- Det glæder mig utroligt meget, at så mange medlemmer møder op på generalforsamlingen. Det viser, at vi er en levende forening, som medlemmerne brænder for og engagerer sig i. Vi har en bredt sammensat medlemsskare, og på generalforsamlingen har alle mulighed for at være med og blive involveret i dialogen og beslutningerne. Jeg er stolt over, at ITD – modsat mange andre foreninger – har en åben og demokratisk struktur, hvor vi sætter pris på involvering og engagement - præcis som det bør findes i enhver moderne og fremsynet forening. Det sætter vores medlemmer tydeligvis også stor pris på, siger ITD's formand, Gert Jakobsen.  

 

Deltagerantallet kan meget vel vokse, da medlemmer, der endnu ikke har tilmeldt sig, stadig har mulighed for at melde sig til. Generalforsamlingen begynder klokken 9.30 på Hotel Opus i Horsens.

SENESTE ITD NYT
onsdag 27. marts 2024

En hilsen til medlemmerne fra formandens førerhus

Velkommen til nyhedsbrevet ”Nyt fra formandens førerhus”, som ITD’s bestyrelsesformand, John A. Skovrup, med mellemrum sender ud til medlemmerne.

En hilsen til medlemmerne fra formandens førerhus >
tirsdag 26. marts 2024

Færdselsstyrelsen skærper krav til dokumentation ved lejede eller leasede køretøjer

Færdselsstyrelsen har netop udsendt en vejledning om udlejningskøretøjer. Af den fremgår det, at der ved benyttelse af lejede eller leasede køretøjer skal medbringes visse dokumenter under kørslen.

Færdselsstyrelsen skærper krav til dokumentation ved lejede eller leasede køretøjer >
tirsdag 19. marts 2024

Gratis webinar om registrering af arbejdstid

Fra og med den 1. juli 2024 skal arbejdsgivere registrere medarbejdernes daglige arbejdstid. Derfor tilbyder ITD HjulmandKaptain lige nu et gratis webinar, så du hjemme fra kontoret kan blive klogere på de nye regler, hvordan du lever op til dem samt hvilke medarbejdere, der omfattes af reglerne.

Gratis webinar om registrering af arbejdstid >