Kursuskatalog

I ITD mener vi, at vejen frem er uddannelse. Derfor har vi løbende en lang række kurser, der alle har til formål at gøre branchen endnu mere professionel, så alle transportvirksomheder og medarbejdere kan komme stærkere ind i fremtiden.

Kursernes indhold passer til dagligdagen i din transportvirksomhed. Alle tager afsæt i fakta, og der er et konstant fokus på, hvad der sker på lovgivningsfronten, blandt kunderne og hos konkurrenterne. Der er ikke dato og sted på de enkelte kurser. Men ser du et interessant kursus, tilmelder du dig via linket og så kontakter vi dig, når vi har et kursus nær dig. Eller du kontakter os direkte.Vi tilbyder både længere uddannelser med grundige dyk ned i faglige emner og kortere kurser med en hurtig og præcis information. Vores kurser er åbne for dig og dine medarbejdere, og vi kommer også gerne ud i netop din virksomhed for at afholde undervisningen der.  

 

Finder du ikke det, som du har brug for skal du endelig kontakte os. For så finder vi ud af noget.

 

Der kan forekomme pris-justeringer i forhold til de trykte priser i kataloget nedenfor. Ring for at få de endelige priser bekræftet.

 

Her er kataloget i printvenlig version.

 

Tilmeld dig kurserne her.

0