torsdag 21. februar 2019 09:54

ITD becomes sole owner of VIALTIS SARL

In 2012, ITD Holding bought 80 per cent of the share capital of VIALTIS SARL, and now they have also bought the remaining 20 per cent of the shares.

ITD Holding now owns the whole share capital of VIALTIS SARL, and with the takeover of the remaining 20 per cent of the share capital of VIALTIS SARL, ITD sends a strong signal that VIALTIS’ strong market position, supplying road hauliers all over Europe with transport solutions, is to be expanded.

 

- The purchase of VIALTIS SARL has been a really sound investment, and therefore we wanted to buy the remaining 20 per cent. The purchase ensures us as sole owner an even better integration and synergy with our other companies – primarily FDE. Furthermore, the purchase of VIALTIS SARL has contributed to strengthening our brand all over Europe, says Corina Christensen, CEO at ITD.

 

Already in 2012, ITD wanted to buy VIALTIS SARL as a whole, but the seller, Viatrans, wanted to keep 20 per cent. That is the share which has now been purchased.

 

Copyright: ITD

SENESTE ITD NYT
fredag 23. august 2019

ITD ærgrer sig over manglende resultater i Padborg-udvalg

Arbejdet i den arbejdsgruppe, som følger op på Kurt Beier-sagen - det såkaldte Padborg-udvalg - har været sat i bero på grund af Folketingsvalget. Nu har den nye S-regering besluttet, at det tredje og afsluttende møde i arbejdsgruppen skal afholdes på mandag den 26. august 2019 - dels med henblik på at gøre status for arbejdet, dels for at give FH og DA lejlighed til at præsentere deres fælles forslag til ændring af den danske godskørselslov og udstationeringsloven. ITD ærgrer sig over, at det i arbejdsgruppen ikke har været muligt at arbejde på at finde løsninger, der effektivt vil kunne sikre bedre arbejdsforhold for de udenlandske chauffører og dermed forhindre nye Kurt Beier-sager. Et vigtigt arbejde, som ITD var og er helt indstillet på at bidrage aktivt i. ITD tager derfor nu initiativ til et møde med de organisationer, der står uden for DA/FH-organisationerne, med henblik på at drøfte mulige løsninger.

ITD ærgrer sig over manglende resultater i Padborg-udvalg >
tirsdag 20. august 2019

ITD inviterer til medlemsmødet 2019

Der er lagt op til et spændende program, når ITD holder medlemsmøde onsdag den 9. oktober 2019 på Hindsgavl Slot ved Middelfart. Mød den store konkurrent fra øst, Girteka Logistics, hør hvordan FREJA bruger ordentlighed som et varemærke, og hør hvordan vejgodstransporten har det i kommunerne. Der sluttes af med middag og en status på dansk politik ved Søs Marie Serup Laybourn. Tilmeldingen er åben.

ITD inviterer til medlemsmødet 2019 >
tirsdag 20. august 2019

Vær opmærksom på nye krav til vinterdæk i nabolandene

Det er vigtigt at være opmærksom på nye og kommende regler for vinterdæk i Norge, Sverige og Tyskland. ITD giver dig her en oversigt over de nye krav, du skal være opmærksom på.

Vær opmærksom på nye krav til vinterdæk i nabolandene >

Hjemmesiden anvender cookies. Vi bruger dem primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

close