tirsdag 31. maj 2016 10:36

Sjælden hæder til dansk vognmand

Den internationale vejgodstransportorganisation, IRU, har netop tildelt hæderen, IRU Award, for top road transport managers til Anne Kathrine Steenbjerge fra Anders Nielsen & Co.

Det er ikke hvert år, at der er danske vognmænd, der modtager hæderen for at være i eliten blandt europæiske vognmænd. Men i år har IRU valgt at uddele hæderen til Anne Kathrine Steenbjerge fra Anders Nielsen & Co., da hun gennem mange år har vist, hvordan man kan drive en god, sund og professionel transportvirksomhed. Det er transports brancheorganisation, ITD, der har indstillet Anne Kathrine Steenbjerge til hæderen:

 

- For os er det vigtigt, at alle i transportbranchen arbejder målrettet og professionelt, og derfor er jeg også glad for, at IRU har valgt at tildele hæderen til Anne Kathrine Steenbjerge, siger Jacob Chr. Nielsen, der er administrerende direktør i ITD og fortsætter:

 

- Hun driver sin forretning dygtigt, og hun bør være et forbillede for alle andre vognmænd.

 

For at få hæderen skal lederen af transportvirksomheden drive sin virksomhed med en høj grad af professionalisme i et ekstremt konkurrencepræget marked. Derudover skal både ledelsen og de ansatte løbende have mulighed for at blive videreuddannet for sikre en professionel tilgang til driften af forretningen.

 

Selve hæderen blev tildelt lørdag aften under Anders Nielsen & Co.s personalefest, hvor Jacob Chr. Nielsen i en videohilsen overrakte medaljen.

SENESTE ITD NYT
mandag 30. september 2024

ITD bakker Italien op i sagsanlægget mod Østrig

Italien har nu officielt lagt sag an mod Østrig ved EU-Domstolen grundet deres restriktioner for transport på Brenner-motorvejen i Tyrol. ITD, der var medunderskriver på protestbrevet til Ursula von der Leyen, stiller sig på Italiens side i spørgsmålet om traktatbrud.

ITD bakker Italien op i sagsanlægget mod Østrig >
fredag 27. september 2024

Mere fleksibilitet ved krav om dokumentation af lejede og leasede køretøjer

Færdselsstyrelsen udgav i marts 2024 en ny vejledning, hvorefter man ved brug af lejede og leasede køretøjer skulle medbringe dokumentation for leje/leasing af køretøjet samt ansættelsesforholdet for chaufføren. Efter henvendelse fra blandt andet International Transport Danmark (ITD), har Færdselsstyrelsen udgivet en ny vejledning, der skal give mere fleksibilitet.

Mere fleksibilitet ved krav om dokumentation af lejede og leasede køretøjer >
tirsdag 24. september 2024

Holland: Åbning af betalingsvej A24/Blankenburg-motorvejen

Den 7. december 2024 åbner A24/Blankenburg-forbindelsen. Den nye motorvej vil forbinde A15 ved Rozenburg og A20 ved Vlaardingen.

Holland: Åbning af betalingsvej A24/Blankenburg-motorvejen >