tirsdag 08. august 2017 08:07

”Det Vilde Ræs” byder på hyggelig atmosfære

For anden gang afvikles ”Det Vilde Ræs” i et samarbejde mellem ITD, Ribe Amts Vognmandsforening og Nordisk Dækimport (NDI). Ræset finder sted lørdag den 9. september hos NDI i Brørup.

Der er lagt op til en hyggelig og afslappet atmosfære med god tid til en snak med kolleger og samarbejdspartnere i branchen, når ”Det Vilde Ræs” finder sted lørdag den 9. september hos NDI i Brørup.

 

Men man får også masser af faglige indtryk, for der er både demonstration af frigørelse i en bil, rundvisning hos NDI, man kan snakke med både Færdsels- og Tungvognspolitiet, Dekra og Amu Fyn er på stedet, der er udstilling af veteranlastbiler, udstilling af kraner og meget andet.

 

Det er gratis at deltage, og der er sørget for fri forplejning hele dagen med rundstykker, ringridere, fadøl, sodavand og kaffe. Man skal bare huske at tilmelde sig, og sidste år deltog over 200 personer i arrangementet.

 

- Det er en dag, hvor vi inviterer alle vores samarbejdspartnere, så vi kan lave en hyggelig dag med sparring og gode tilbud for både kunder og medlemmer, siger distriktskonsulent i ITD, Dan Zoega Christensen.

 

Dagen er samtidig krydret med små transportkonkurrencer, hvor man enten skal være hurtig, have sin viden om transportbranchen i orden eller gætte rigtigt. Præmierne spænder fra et olieskift, køretur i en racerbil til et rejsegavekort.

 

Tilmelding

 

”Det Vilde Ræs” er arrangeret i samarbejde mellem ITD, Ribe Amts Vognmandsforening og Nordisk Dækimport (NDI). Arrangementet finder sted lørdag den 9. september fra klokken 10 til 16 hos NDI, Merkurvej 7, 6650 Brørup.

 

Tilmelding til ”Det Vilde Ræs” skal ske senest den 19. august 2017 på følgende link:

 

http://itd.dk/aktiviteter/kalender/det-vilde-raes-09-09-2017/

 

Foto: ITD

SENESTE ITD NYT
tirsdag 16. april 2024

Kørselsforbud i maj 2024

Flere europæiske lande har dage med kørselsforbud i maj 2024. Du kan finde oversigten på ITD’s hjemmeside.

Kørselsforbud i maj 2024 >
tirsdag 16. april 2024

To virksomheder vinder transportpris

På International Transport Danmarks generalforsamling i lørdags blev FDE Fondens Initiativpris 2024 uddelt. Prismodtagerne blev hhv. transportvirksomheden Brdr. Færch Distribution ApS og projektet Unge på toppen, der begge gør en særlig indsats for at rekruttere unge mennesker til transportbranchen.

To virksomheder vinder transportpris >
mandag 15. april 2024

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati

Regeringen varslede sidste år, at den hæver dieselafgiften med 50 øre pr. liter diesel. I dag præsenterede regeringen så sin model for, hvordan dieselafgiften skal fungere, herunder 750 mio. kr. til omstilling af den tunge transport frem mod 2030. International Transport Danmark (ITD) kvitterer for dele af udspillet, men er samtidig skeptisk over for udsigten til mere administration og bureaukrati for vognmændene.

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati >