mandag 07. oktober 2019 10:39

Rekordmange medlemmer mødes til ITD Medlemsmøde 2019

Der bliver helt fyldt op på Hindsgavl Slot ved Middelfart, når ITD holder sit årlige medlemsmøde onsdag den 9. oktober 2019. Et rekordhøjt antal personer har tilmeldt sig, og der er venteliste til arrangementet.

Der er lagt op til en spændende dag, når ITD onsdag den 9. oktober afvikler sit årlige medlemsmøde. Lige under 200 personer har meldt deres ankomst, og der er nu oprettet en venteliste til en dag med både faglige indlæg og networking.

 

- Det er ny rekord, at så mange ITD-medlemmer deltager på vores medlemsmøde, efter vi begyndte at arrangere medlemsmødet på denne måde for tre år siden. Vi er ved at stadfæste ITD-medlemsmødet som en tradition, hvor man på den ene side får faglig viden og inspiration og på den anden side har mulighed for at mødes med kollegaerne til en hyggelig eftermiddag og aften, siger Carina Christensen, administrerende direktør i ITD.

 

ITD’s medlemmer mødes på Hindsgavl Slot ved Middelfart, og arrangementet begynder klokken 15 med kaffe og en snak med kollegaerne om dagligdagen og branchens udfordringer. Derefter går medlemsmødet over til de faglige indlæg, der i år byder på et udsyn i Europa, et kig ind i en stor dansk virksomhed for at slutte på det kommunale niveau.

 

Første indlæg er ved Kristian Kaas Mortensen fra Girteka, som vil fortælle om konkurrencesituationen i Europa, som Girteka ser den. Derefter får Ulrik Rasmussen, topchef for FREJA, ordet for at fortælle, hvordan FREJA arbejder med CSR og FN’s verdensmål. Slutteligt gives ordet til konsulenthuset IRIS Group, der leverer en skarp analyse af kommunernes rammevilkår. Det hele bliver styret af Niels Lunde, chefredaktør på Børsen.

 

Aftenens sidste indlæg bliver et underholdende blik på dansk politik, hvor politisk kommentator Søs Marie Serup Laybourn giver sit bud på status lige nu.

SENESTE ITD NYT
tirsdag 16. april 2024

Kørselsforbud i maj 2024

Flere europæiske lande har dage med kørselsforbud i maj 2024. Du kan finde oversigten på ITD’s hjemmeside.

Kørselsforbud i maj 2024 >
tirsdag 16. april 2024

To virksomheder vinder transportpris

På International Transport Danmarks generalforsamling i lørdags blev FDE Fondens Initiativpris 2024 uddelt. Prismodtagerne blev hhv. transportvirksomheden Brdr. Færch Distribution ApS og projektet Unge på toppen, der begge gør en særlig indsats for at rekruttere unge mennesker til transportbranchen.

To virksomheder vinder transportpris >
mandag 15. april 2024

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati

Regeringen varslede sidste år, at den hæver dieselafgiften med 50 øre pr. liter diesel. I dag præsenterede regeringen så sin model for, hvordan dieselafgiften skal fungere, herunder 750 mio. kr. til omstilling af den tunge transport frem mod 2030. International Transport Danmark (ITD) kvitterer for dele af udspillet, men er samtidig skeptisk over for udsigten til mere administration og bureaukrati for vognmændene.

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati >