fredag 28. august 2020 11:30

ITD forlænger forsikringssamarbejde med Tryg

ITD vil også i de kommende år kunne tilbyde attraktive forsikringsløsninger gennem samarbejdet med forsikringskoncernen Tryg. Det står klart, efter at ITD’s administrerende direktør, Carina Christensen, og Trygs CEO, Morten Hübbe, i går satte deres underskrifter på en forlængelse af samarbejdsaftalen, så den nu strækker sig frem til midten af 2024.

Foto: Carina Christensen og Morten Hübbe underskriver aftalen på ITD’s kontor på Vesterbrogade i København.

 

ITD vil også fremadrettet tilbyde attraktive forsikringsløsninger og specialiseret rådgivning via Tryg. Det står klart, efter de to parter i går indgik en forlængelse af deres nuværende samarbejde, så det nu løber til år 2024. Dermed kan ITD’s medlemmer og kunder de kommende år nyde godt af Trygs salgskorps med specialiserede transportassurandører, et supportteam med specialviden om transportbranchen og et skadekorps med sværgodstaksatorer og skadebehandlere med særlig viden inden for transport- og sværgodsskader. 

 

- Vi er glade for at kunne fortsætte vores samarbejde med Tryg og tilbyde attraktive og specialiserede forsikringsløsninger inden for vejgodstransport. Vi har samarbejdet med Tryg gennem mange år og opbygget en gensidig forståelse for, hvad der er vigtigt for vores branche i forsikringssager, og det vil vi bygge videre på, siger Carina Christensen, administrerende direktør i ITD.

 

Ifølge den ny aftale, vil det fortsat være ITD, der står for en del af administrationen af ordningen. Derudover vil der også som nu være fokus på løbende at udvikle værditilbud.

 

- Forsikring udgør en meget væsentlig risikoafdækning inden for vejgodssektoren, og derfor er det vigtigt, at man samarbejder med solide, erfarne og dygtige aktører inden for feltet. Det lever Tryg til fulde op til, og fra ITD’s side vil vi arbejde for, at branchen får de mest attraktive forsikringsløsninger, der passer til lige netop deres behov, siger Carina Christensen.

SENESTE ITD NYT
onsdag 27. marts 2024

En hilsen til medlemmerne fra formandens førerhus

Velkommen til nyhedsbrevet ”Nyt fra formandens førerhus”, som ITD’s bestyrelsesformand, John A. Skovrup, med mellemrum sender ud til medlemmerne.

En hilsen til medlemmerne fra formandens førerhus >
tirsdag 26. marts 2024

Færdselsstyrelsen skærper krav til dokumentation ved lejede eller leasede køretøjer

Færdselsstyrelsen har netop udsendt en vejledning om udlejningskøretøjer. Af den fremgår det, at der ved benyttelse af lejede eller leasede køretøjer skal medbringes visse dokumenter under kørslen.

Færdselsstyrelsen skærper krav til dokumentation ved lejede eller leasede køretøjer >
tirsdag 19. marts 2024

Gratis webinar om registrering af arbejdstid

Fra og med den 1. juli 2024 skal arbejdsgivere registrere medarbejdernes daglige arbejdstid. Derfor tilbyder ITD HjulmandKaptain lige nu et gratis webinar, så du hjemme fra kontoret kan blive klogere på de nye regler, hvordan du lever op til dem samt hvilke medarbejdere, der omfattes af reglerne.

Gratis webinar om registrering af arbejdstid >