Ledige stillinger

Se de ledige stillinger eller send en uopfordret ansøgning.

ITD er en privat brancheorganisation for de professionelle transport- og logistikvirksomheder. Vi rådgiver og skaber netværk for vores mere end 800 medlemsvirksomheder. Vi varetager transport- og logistikbranchens interesser politisk nationalt og internationalt. Vi giver samtidig medlemsvirksomhederne målrettede værktøjer, som gør en positiv forskel i den travle transportørs hverdag.

 

Og ITD er mere end en brancheorganisation. ITD er en international koncern med en bred vifte af kommercielle aktiviteter. Via vores kommercielle datterselskaber, FDE A/S og Vialtis, betjener vi primært transportkunder i hele Europa med momsrefusion og betalingsløsninger til motorveje. ITD koncernen er en spændende arbejdsplads med 270 dygtige medarbejdere fra mange forskellige nationaliteter. Vi har hovedsæde i Padborg samt kontorer i København og Bruxelles, og vi er repræsenteret i 11 andre europæiske lande via vores datterselskaber.

 

Vi leder efter dig

Hos ITD er vi altid på udkig efter talentfulde og motiverede medarbejdere, der med stærke faglige kompetencer har lyst til at gøre en indsats og være med til at udvikle vores virksomhed. 
 

Du er altid velkommen til at ansøge uopfordret og oprette dig i vores JobAgent - klik her. Via JobAgenten vil du automatisk modtage besked, når vi har en stilling, der matcher dine ønsker.

 

Du finder vores Persondatapolitik for ansøgere og rekruttering her

0