Fakta

Som brancheorganisation for den danske vejgodstransport lægger ITD vægt på internationalt udsyn og moderne markedsorientering.

ITD's overordnede formål er at sikre de bedste betingelser for, at medlemmerne kan udføre deres erhverv. Det gælder lige fra afvikling af det praktiske arbejde i hverdagen til at præge den erhvervspolitiske debat i medlemmernes interesse.

ITD tilbyder målrettede serviceløsninger til erhvervskunder inden for transportsektoren såvel som til kunder og organisationer inden for andre brancher.

 

Ejer af FDE A/S og Vialtis
ITD er ejer af FDE A/S og Vialtis. tilsammen er det en international servicevirksomhed for erhvervskunder i hele Europa. FDE og Vialtis' forretningsområder er momsrefusion og betalingsformidling til motorveje, tunneler og færger. Datterselskaberne har omkring 20.000 kunder i cirka 40 lande.

 

Internationale netværk
Vi er tilsluttet IRU, International Road Transport Union, der har 145 medlemsorganisationer i 67 lande verden over, og Transfrigoroute International, som med 25 medlemsorganisationer er en international organisation for virksomheder, der beskæftiger sig med transport af letfordærvelige varer.

ITD i tal

Medlemmer
700

 

0