tirsdag 19. marts 2019 13:14

Kontant bonus til ITD’s Tryg-kunder

Alle kunder på ITD’s Tryg-forsikringsordning i 2018 får snart en kontant bonus på otte procent.

Der er glæde hos Tryg og ITD over udbetaling af bonus til kunderne i ITD's Tryg-forsikringsordning. På billedet Flemming Bonvang, senior key account manager transport hos Tryg Erhverv (tv) og Arne H. Hansen, chef for ITD Forsikringsservice.

 

Det varer ikke længe, så er der penge på vej til alle de Tryg-kunder, der har tegnet forsikring hos ITD i 2018.

 

- Det glæder os at kunne meddele, at TryghedsGruppens repræsentantskab netop har besluttet, at bonusudbetalingen til deres medlemmer, alle forsikringstagere i Tryg, bliver en realitet, udtaler Arne H. Hansen, chef for ITD Forsikringsservice.

 

Det betyder, at kunderne i ITD’s Tryg-forsikringsordning kan se frem til en bonus på otte procent af den pris, kunden har betalt for sine forsikringer for 2018.

 

- Det glæder os rigtig meget, at vores kunder får kontant udbytte af den rigtig gode aftale, vi har med Tryg, siger Arne H. Hansen.

 

Alle kunder, der er berettiget til at få bonus, og som ikke falder for minimumsgrænsen på 75 kroner, får direkte besked af TryghedsGruppen enten per e-mail eller per brev i løbet af maj 2019. Beløbet kan dog allerede ses på Min side og Min virksomhed fra den 12. april 2019. Pengene bliver sat ind på NemKonto 12. juni 2019.

 

Forsikringsaftalen:

ITD og Tryg har samarbejde i næsten 30 år, og forsikringskonceptet i ITD-ordningen indeholder blandt andet vigtige tillægsdækninger som standard, når man er kunde via ITD. Derudover er der en række produkter, som er tilpasset i forhold til kundernes behov i transport- og logistikbranchen. Det er blandt andet:

 

  • Samme priser på trækkere/trailere ved samme risiko
  • Forsikringsdækning for efterspændt trailer
  • Ansvarsdækning for alle trailere forsikret i ITD-ordningen
  • Pris på arbejdsskade fastsættes fremover på markedsvilkår og efter skadeforløb
  • Mulighed for tryghedsbonus (5-8%). Denne gælder uanset skadeforløb
  • Automatisk dækning i Grønt kort landene samt rabat ved kørsel kun i Danmark
  • Valgfri selvrisiko
  • Kun én selvrisiko ved skade, hvor flere produkter er involveret
  • Forbedret digitalt overblik over policer, dækninger og betingelser 
  • Månedlig opkrævning via ITD
SENESTE ITD NYT
tirsdag 26. maj 2020

Retningslinjer for nødvendige erhvervsrejser ændres

For at gøre det lettere for danske virksomheder trygt at foretage erhvervsrejser har Udenrigsministeriet lavet en række retningslinjer og konkrete rejseråd, så der på sundhedsmæssig forsvarlig måde kan blive åbnet op for at foretage nødvendige erhvervsrejser til og fra udlandet.

Retningslinjer for nødvendige erhvervsrejser ændres >
tirsdag 26. maj 2020

Indsatsen for dansk eksport og arbejdspladser styrkes

Udenrigsministeriet har netop lanceret en række nye initiativer, der skal sikre danske virksomheder hjælp til at genoprette eksporten i takt med, at verden åbner op. Der er blandt andet afsat 225 mio. kr. til en øget indsats for eksport- og investeringsfremme i 2020 og 2021, Udenrigsministeriets rådgivning bliver billigere, og der er oprettet en ny hotline, der skal hjælpe virksomhederne med råd og vejledning.

Indsatsen for dansk eksport og arbejdspladser styrkes >
mandag 25. maj 2020

Nyt banebrydende brintprojekt kan være CO2-løsningen for lastbilerne

Et visionært samarbejde mellem blandt andet DSV, Ørsted, Mærsk, DFDS, SAS og Københavns Lufthavn kan betyde, at lastbiler inden for det næste årti kan blive forsynet med flydende grøn brint fra en fabrik ved København. Det kan være løsningen på den tunge vejtransports CO2-udfordring, siger Carina Christensen, adm. direktør i ITD, Brancheorganisationen for den danske vejgodstransport.

Nyt banebrydende brintprojekt kan være CO2-løsningen for lastbilerne >