mandag 14. september 2020 09:08

Mød de seks nominerede til Danish Transport Awards

Danish Transport Award 2020 sætter fokus på grønne klima- og miljøvenlige løsninger. I år er der seks virksomheder, der er nominerede i Danish Transport Award 2020, og du kan møde dem i præsentationsvideoer på vores sociale medier.

Det er med lige dele beundring og stolthed, at vi offentliggør præsentationsvideoerne af de seks nominerede til Danish Transport Award 2020.

 

Grønne forbilleder

Formanden for juryen i Danish Transport Award 2020 er Connie Hedegaard, den tidligere klima- og miljøminister og klimakommissær. Hun mener, at branchen har brug for grønne forbilleder.

 

-  Grøn omstilling er et absolut krav til vejgodstransportbranchen i de kommende år, og der er lang vej til målet. Mens branchen venter på, at regeringen kickstarter processen, kan virksomhederne inspirere hinanden til løsninger. Transportbranchen skal i gang med at gentænke alle aktiviteter, som bidrager til CO2-udledningen. 

 

ITD’s administrerende direktør, Carina Christensen, bakker Connie Hedegaard op.

 

- Vi har alle et fælles ansvar for en grønnere fremtid, og derfor sætter vi fokus på den grønne dagsorden, hvor de nominerede til Danish Transport Award 2020 kan være med til at inspirere andre transportvirksomheder til at gøre det samme.

 

Fælles for de seks nominerede er, at de tænker på klima og miljø, tænker grønt og tænker fremad.

 

De seks nominerede i alfabetisk rækkefølge:

Dania Connect A/S

Eurobulk Logistics A/S

Frode Laursen A/S

K. Hansen Transport A/S

Kaj Madsen Fjelstrup A/S

P. Fournaise A/S

 

Den 1. oktober offentliggøres vinderen af Danish Transport Award 2020. Udover æren modtager vinderen også en check på 50.000 kr., andenpladsen vinder 25.000 kr., og tredjepladsen vinder 10.000 kr.

 

I de næste to uger bliver kandidaterne præsenteret på ITD’s sociale medier. Og hvis du ikke kan vente, kan du se samtlige videoer her.

 

Læs også Danish Transport Award-magasinet her.

SENESTE ITD NYT
mandag 21. september 2020

Indberetning af indefrosne feriepenge

Den nye ferielov er trådt i kraft den 1. september 2020. Ifølge den nye lov skal ferie, der er optjent i perioden 1. september 2019 – 31. august 2020 indberettes til Lønmodtagernes feriemidler senest den 31. december 2020.

Indberetning af indefrosne feriepenge >
mandag 21. september 2020

Regeringens tøven med infrastrukturplan koster dyrt

Ny opgørelse fra Vejdirektoratet fastslår, at vi på hverdage spilder 360.000 timer i trafikken. Det svarer til næsten 10.000 års spildtid og et samfundsøkonomisk tab på 26 milliarder kroner hvert år. Det er på høje tid, at politikerne får sat gang i forhandlingerne om en infrastrukturplan, der kan afhjælpe problemerne, der hvor de er størst, mener ITD.

Regeringens tøven med infrastrukturplan koster dyrt >
fredag 18. september 2020

Akut behov for flere rastepladser

25-timers reglen er langt fra nok til at løse den store mangel på rastepladser i Danmark. Der er behov for markant udvidelse af kapaciteten, så chauffører får reel mulighed for at overholde de lovpligtige hvil.

Akut behov for flere rastepladser >