mandag 14. september 2020 09:08

Mød de seks nominerede til Danish Transport Awards

Danish Transport Award 2020 sætter fokus på grønne klima- og miljøvenlige løsninger. I år er der seks virksomheder, der er nominerede i Danish Transport Award 2020, og du kan møde dem i præsentationsvideoer på vores sociale medier.

Det er med lige dele beundring og stolthed, at vi offentliggør præsentationsvideoerne af de seks nominerede til Danish Transport Award 2020.

 

Grønne forbilleder

Formanden for juryen i Danish Transport Award 2020 er Connie Hedegaard, den tidligere klima- og miljøminister og klimakommissær. Hun mener, at branchen har brug for grønne forbilleder.

 

-  Grøn omstilling er et absolut krav til vejgodstransportbranchen i de kommende år, og der er lang vej til målet. Mens branchen venter på, at regeringen kickstarter processen, kan virksomhederne inspirere hinanden til løsninger. Transportbranchen skal i gang med at gentænke alle aktiviteter, som bidrager til CO2-udledningen. 

 

ITD’s administrerende direktør, Carina Christensen, bakker Connie Hedegaard op.

 

- Vi har alle et fælles ansvar for en grønnere fremtid, og derfor sætter vi fokus på den grønne dagsorden, hvor de nominerede til Danish Transport Award 2020 kan være med til at inspirere andre transportvirksomheder til at gøre det samme.

 

Fælles for de seks nominerede er, at de tænker på klima og miljø, tænker grønt og tænker fremad.

 

De seks nominerede i alfabetisk rækkefølge:

Dania Connect A/S

Eurobulk Logistics A/S

Frode Laursen A/S

K. Hansen Transport A/S

Kaj Madsen Fjelstrup A/S

P. Fournaise A/S

 

Den 1. oktober offentliggøres vinderen af Danish Transport Award 2020. Udover æren modtager vinderen også en check på 50.000 kr., andenpladsen vinder 25.000 kr., og tredjepladsen vinder 10.000 kr.

 

I de næste to uger bliver kandidaterne præsenteret på ITD’s sociale medier. Og hvis du ikke kan vente, kan du se samtlige videoer her.

 

Læs også Danish Transport Award-magasinet her.

SENESTE ITD NYT
onsdag 27. marts 2024

En hilsen til medlemmerne fra formandens førerhus

Velkommen til nyhedsbrevet ”Nyt fra formandens førerhus”, som ITD’s bestyrelsesformand, John A. Skovrup, med mellemrum sender ud til medlemmerne.

En hilsen til medlemmerne fra formandens førerhus >
tirsdag 26. marts 2024

Færdselsstyrelsen skærper krav til dokumentation ved lejede eller leasede køretøjer

Færdselsstyrelsen har netop udsendt en vejledning om udlejningskøretøjer. Af den fremgår det, at der ved benyttelse af lejede eller leasede køretøjer skal medbringes visse dokumenter under kørslen.

Færdselsstyrelsen skærper krav til dokumentation ved lejede eller leasede køretøjer >
tirsdag 19. marts 2024

Gratis webinar om registrering af arbejdstid

Fra og med den 1. juli 2024 skal arbejdsgivere registrere medarbejdernes daglige arbejdstid. Derfor tilbyder ITD HjulmandKaptain lige nu et gratis webinar, så du hjemme fra kontoret kan blive klogere på de nye regler, hvordan du lever op til dem samt hvilke medarbejdere, der omfattes af reglerne.

Gratis webinar om registrering af arbejdstid >