torsdag 16. april 2020 11:43

Ny pressechef til ITD

Vejgodstransportens brancheorganisation, ITD, har ansat Nicolai Bro Jöhncke som ny pressechef.

Nicolai Bro Jöhncke kommer til pressechefstillingen i ITD med mange års erfaring fra transportsektoren. Under Fogh-regeringen var han særlig rådgiver i Transportministeriet, og han har i syv år været kommunikationschef i rederiet Norden med ansvar for blandt andet pressehåndteringen. Nicolai Bro Jöhncke er oprindeligt uddannet journalist.

 

Som pressechef for ITD skal Nicolai Bro Jöhncke være med til at sætte fokus på vejgodstransportens vigtige rolle og ITD’s mærkesager om fair og konkurrencedygtige vilkår.

 

- Som man kan se ikke mindst under coronapandemien, spiller vejgodstransporten en helt afgørende rolle i samfundet. Samtidig står branchen over for mange spændende nye opgaver som grøn omstilling, digitalisering og fair konkurrencevilkår, og jeg glæder mig til at være med til at sætte fokus på både bidrag og udfordringer, siger Nicolai Bro Jöhncke, der tiltræder 1. maj 2020.

 

Nicolai Bro Jöhncke vil arbejde fra ITD’s kontor i København.

SENESTE ITD NYT
tirsdag 16. april 2024

Kørselsforbud i maj 2024

Flere europæiske lande har dage med kørselsforbud i maj 2024. Du kan finde oversigten på ITD’s hjemmeside.

Kørselsforbud i maj 2024 >
tirsdag 16. april 2024

To virksomheder vinder transportpris

På International Transport Danmarks generalforsamling i lørdags blev FDE Fondens Initiativpris 2024 uddelt. Prismodtagerne blev hhv. transportvirksomheden Brdr. Færch Distribution ApS og projektet Unge på toppen, der begge gør en særlig indsats for at rekruttere unge mennesker til transportbranchen.

To virksomheder vinder transportpris >
mandag 15. april 2024

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati

Regeringen varslede sidste år, at den hæver dieselafgiften med 50 øre pr. liter diesel. I dag præsenterede regeringen så sin model for, hvordan dieselafgiften skal fungere, herunder 750 mio. kr. til omstilling af den tunge transport frem mod 2030. International Transport Danmark (ITD) kvitterer for dele af udspillet, men er samtidig skeptisk over for udsigten til mere administration og bureaukrati for vognmændene.

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati >