torsdag 28. april 2022 09:35

Vicedirektør i Færdselsstyrelsen bliver ny adm. direktør i ITD-koncernen

Jesper Høgh Bach tiltræder den 1. juni 2022 som adm. direktør i ITD-koncernen, hvor han afløser Carina Christensen på posten.

44-årige Jesper Høgh Bach er i dag ansat som vicedirektør i Færdselsstyrelsen og kommer med en stærk ledererfaring, politisk forståelse og en solid viden om transportområdet. Han har tidligere bestredet stillinger som vicedirektør i Familieretshuset, kontorchef i Færdselsstyrelsen, kontorchef i Sikkerhedsstyrelsen og afdelingsleder i SKAT Syddanmark.

 

Jesper Høgh Bach har en baggrund som cand. scient. adm. fra Aalborg Universitet suppleret med diverse uddannelser inden for bl.a. ledelse og projektledelse i løbet af karrieren.

 

Bestyrelsen har lagt vægt på at finde en stærk og samlende leder, som kan drive en kompleks organisation og samtidig er god til at tale med vognmænd og har politisk forståelse.

 

- Med ansættelsen af Jesper Høgh Bach får ITD, ud over en stærk leder, som står for tillidsbaseret ledelse også en person i spidsen, der er god til og gerne vil sætte sig ind i eksempelvis lastbiltekniske ting. Vi føler os overbeviste om, at Jesper Høgh Bach er den helt rigtige person til at drive ITD-koncernen videre, udvikle medarbejderne, skabe gode relationer til medlemsvirksomhederne og samarbejde med øvrige interessenter, pointerer ITD’s bestyrelsesformand Christian Sørensen Madsen.

 

Jesper Høgh Bach bor i Rødekro og får sit udgangspunkt fra ITD’s hovedkontor i Padborg

SENESTE ITD NYT
tirsdag 16. april 2024

Kørselsforbud i maj 2024

Flere europæiske lande har dage med kørselsforbud i maj 2024. Du kan finde oversigten på ITD’s hjemmeside.

Kørselsforbud i maj 2024 >
tirsdag 16. april 2024

To virksomheder vinder transportpris

På International Transport Danmarks generalforsamling i lørdags blev FDE Fondens Initiativpris 2024 uddelt. Prismodtagerne blev hhv. transportvirksomheden Brdr. Færch Distribution ApS og projektet Unge på toppen, der begge gør en særlig indsats for at rekruttere unge mennesker til transportbranchen.

To virksomheder vinder transportpris >
mandag 15. april 2024

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati

Regeringen varslede sidste år, at den hæver dieselafgiften med 50 øre pr. liter diesel. I dag præsenterede regeringen så sin model for, hvordan dieselafgiften skal fungere, herunder 750 mio. kr. til omstilling af den tunge transport frem mod 2030. International Transport Danmark (ITD) kvitterer for dele af udspillet, men er samtidig skeptisk over for udsigten til mere administration og bureaukrati for vognmændene.

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati >