torsdag 23. februar 2023 12:48

Her er ITD’s nye digitale magasin

ITD lancerer i dag sit nye digitale magasin. Det handler om power, passion og perspektiv.

Gennem magasinet ønsker vi at inspirere både medlemsvirksomheder og samarbejdspartnere med nye vinkler på vejgodstransportbranchen.

I det første nummer bringer vi en række personlige fortællinger, hvor omdrejningspunktet er power, passion og perspektiv.

Magasinet sætter desuden fokus på en væsentlig bremseproblematik, der lige nu er et af de helt store samtaleemner i branchen. For bedre bremser betaler sig – også på bundlinjen.

Vi varmer også op til den store transportmesse i Herning, portrætterer ITD-medlemsvirksomheder og præsenterer ITD’s nye rejsehold.

Undervejs i magasinet kan du gå på opdagelse i en række videoer.

Oplev magasinet her.

SENESTE ITD NYT
onsdag 07. juni 2023

ITD opfordrer til nye EU-regler for transport af dyr

International Transport Danmark (ITD) holdt sammen med branchen i dag debatmøde om dyretransporter i Europa-Parlamentet. Omdrejningspunktet var spørgsmålet om chaufførens ansvar, når det skal vurderes, om et dyr er rask nok til at blive transporteret.

ITD opfordrer til nye EU-regler for transport af dyr >
onsdag 07. juni 2023

Storbritannien – Vejafgift genoptages den 1. august 2023

Køretøjer med tilladt totalvægt over 12 ton, der er registreret uden for Storbritannien, skal fra den 1. august 2023 igen betale vejbenyttelsesafgift. Grundet covid-19, og deraf følgende udfordringer for branchen, valgte man i 2020 midlertidigt at suspendere afgiften.

Storbritannien – Vejafgift genoptages den 1. august 2023 >
fredag 02. juni 2023

Opdateret cabotagevejledning fra Færdselsstyrelsen

Færdselsstyrelsen har netop offentliggjort en opdateret udgave af deres cabotagevejledning, hvor blandt andet fortolkningen af transport af tomme containere, sættevogne og returemballage er blevet tilrettet.

Opdateret cabotagevejledning fra Færdselsstyrelsen >