torsdag 23. februar 2023 12:48

Her er ITD’s nye digitale magasin

ITD lancerer i dag sit nye digitale magasin. Det handler om power, passion og perspektiv.

Gennem magasinet ønsker vi at inspirere både medlemsvirksomheder og samarbejdspartnere med nye vinkler på vejgodstransportbranchen.

I det første nummer bringer vi en række personlige fortællinger, hvor omdrejningspunktet er power, passion og perspektiv.

Magasinet sætter desuden fokus på en væsentlig bremseproblematik, der lige nu er et af de helt store samtaleemner i branchen. For bedre bremser betaler sig – også på bundlinjen.

Vi varmer også op til den store transportmesse i Herning, portrætterer ITD-medlemsvirksomheder og præsenterer ITD’s nye rejsehold.

Undervejs i magasinet kan du gå på opdagelse i en række videoer.

Oplev magasinet her.

SENESTE ITD NYT
fredag 01. december 2023

Nye mindstelønssatser for udstationering i Danmark vedtaget

Bekendtgørelsen med de nye mindstelønssatser ved cabotage og national vejtransport i forbindelse med kombineret transport er nu offentliggjort.

Nye mindstelønssatser for udstationering i Danmark vedtaget >
tirsdag 28. november 2023

Vinteren er på vej: Husk at fjerne is og sne fra lastbilens tag

Chaufføren har ansvaret for at fjerne is fra køretøjet, inden arbejdsdagen påbegyndes, så man sikrer sig mod, at is kan glide ned fra køretøjets tag og ramme andre trafikanter.

Vinteren er på vej: Husk at fjerne is og sne fra lastbilens tag >
fredag 24. november 2023

Østrig – Nye satser for vejafgift fra januar 2024

Forbundsministeriet for klimaindsats, miljø, energi, mobilitet, innovation og teknologi i Østrig har vedtaget Mauttarifverordnung 2023, der blandt andet tilføjer et Co2-emissionstillæg ud fra Co2-emissionsklasse.

Østrig – Nye satser for vejafgift fra januar 2024 >