lørdag 22. april 2023 17:31

ITD takker for en fremragende transportmesse

Efter tre spændende dage ser ITD tilbage på en transportmesse fyldt med faglige inputs, masser af inspiration og givende møder med medlemmerne.

Armene er oppe på ITD’s stand efter en vellykket Transport 2023 i Herning. Dagene har været fyldt med faglige debatter, sange om trafiksikkerhed og højt humør på hele messen, som heldigvis har budt på mange gode snakke med ITD’s medlemmer.   

 

– Vi er her først og fremmest for at møde vores medlemmer, og her er vi glade for at se, at transportmessen endnu engang er stedet at være. Vi har mødt rigtig mange af vores medlemmer og potentielle medlemmer, og det er altid dejligt at møde kendte og nye ansigter. Det giver os meget at komme ud og se medlemmerne i øjnene, udtaler ITD’s adm. direktør Stefan K. Schou.

 

Også chef for ITD Medlemsservice, Anne M. Thyssen, har et stort smil på læben, da hun gør status på årets transportmesse.  

 

– Jeg har kun gode ting at sige. Vi tager med os, at branchen ser positivt på fremtiden og har en stærk vilje til at kæmpe imod de udfordringer, der er i branchen lige nu. Vi er transportbranchen, og vi giver ikke op. Der er ikke den udfordring, der er for stor for os – heller ikke når det kommer til den grønne omstilling, siger hun og afslutter:

 

– Det vigtigste for os har været det personlige møde med vores medlemmer, og det kommer aldrig nogensinde til at gå af mode. Vi har både haft besøg af medlemmer med konkrete spørgsmål til vores handlinger og holdninger, mens andre kom forbi for at kramme deres yndlings ITD-medarbejder. Alt i alt har det været meget givende for os at være her. Vi kom også for at give branchen et skulderklap, som den fortjener, og være med til at tale branchen op. Det var meget vellykket, slutter Anne M. Thyssen.

 

ITD siger tak for en begivenhedsrig messe – vi glæder os til næste transportmesse, som er den 3.-5. april 2025 i Herning, hvor vi igen giver den fuld pedal!

SENESTE ITD NYT
torsdag 20. juni 2024

Frankrig: Havnearbejdernes strejke er udskudt

Den franske fagforening CGT Ports and Docks havde indkaldt til strejke på forskellige datoer i juni 2024. Disse er udskudt.

Frankrig: Havnearbejdernes strejke er udskudt >
onsdag 19. juni 2024

Nye regler om energi- og klimasyn

Fra 1. juli 2024 bliver reglerne for lovpligtige energisyn ændret. Efter denne dato er det ikke længere størrelsen, men virksomhedens årlige energiforbrug, der afgør, hvorvidt en virksomhed er omfattet af de nye krav. Med til energiforbruget hører også forbruget af brændstof til køretøj og materiel.

Nye regler om energi- og klimasyn >
onsdag 19. juni 2024

Ja til kloge løsninger – nej til mere bureaukrati

Af John A. Skovrup, bestyrelsesformand, International Transport Danmark.

Ja til kloge løsninger – nej til mere bureaukrati >