lørdag 22. april 2023 17:31

ITD takker for en fremragende transportmesse

Efter tre spændende dage ser ITD tilbage på en transportmesse fyldt med faglige inputs, masser af inspiration og givende møder med medlemmerne.

Armene er oppe på ITD’s stand efter en vellykket Transport 2023 i Herning. Dagene har været fyldt med faglige debatter, sange om trafiksikkerhed og højt humør på hele messen, som heldigvis har budt på mange gode snakke med ITD’s medlemmer.   

 

– Vi er her først og fremmest for at møde vores medlemmer, og her er vi glade for at se, at transportmessen endnu engang er stedet at være. Vi har mødt rigtig mange af vores medlemmer og potentielle medlemmer, og det er altid dejligt at møde kendte og nye ansigter. Det giver os meget at komme ud og se medlemmerne i øjnene, udtaler ITD’s adm. direktør Stefan K. Schou.

 

Også chef for ITD Medlemsservice, Anne M. Thyssen, har et stort smil på læben, da hun gør status på årets transportmesse.  

 

– Jeg har kun gode ting at sige. Vi tager med os, at branchen ser positivt på fremtiden og har en stærk vilje til at kæmpe imod de udfordringer, der er i branchen lige nu. Vi er transportbranchen, og vi giver ikke op. Der er ikke den udfordring, der er for stor for os – heller ikke når det kommer til den grønne omstilling, siger hun og afslutter:

 

– Det vigtigste for os har været det personlige møde med vores medlemmer, og det kommer aldrig nogensinde til at gå af mode. Vi har både haft besøg af medlemmer med konkrete spørgsmål til vores handlinger og holdninger, mens andre kom forbi for at kramme deres yndlings ITD-medarbejder. Alt i alt har det været meget givende for os at være her. Vi kom også for at give branchen et skulderklap, som den fortjener, og være med til at tale branchen op. Det var meget vellykket, slutter Anne M. Thyssen.

 

ITD siger tak for en begivenhedsrig messe – vi glæder os til næste transportmesse, som er den 3.-5. april 2025 i Herning, hvor vi igen giver den fuld pedal!

SENESTE ITD NYT
tirsdag 26. september 2023

ITD Medlemsmøde den 4. oktober - du kan stadig nå det

Du kan stadig nå at være med til et spændende medlemsmøde i Hedensted næste onsdag den 4. oktober. Vi kommer til at tale om, hvordan man kan blive bedre til at sende en del af ekstraregningen for grøn omstilling med mere videre til kunderne. Vi skal også spise lækker mad, så medmindre du kun er til kildevand, er det vigtigt, du melder dig til. Vi glæder os til at se dig!

ITD Medlemsmøde den 4. oktober - du kan stadig nå det >
tirsdag 19. september 2023

Kørselsforbud i oktober 2023

Flere europæiske lande har dage med kørselsforbud i oktober 2023. Bemærk, at kørselsforbuddet ved helligdage ofte træder i kraft den forudgående dag. Klik på det enkelte land for at komme direkte til landeinformation, med detaljerede oplysninger om tidsrum og strækninger.

Kørselsforbud i oktober 2023 >
mandag 18. september 2023

Nye tekniske krav til lange vogntog i Sverige

Den svenske Transportstyrelsen har offentliggjort tekniske krav for vogntog med en længde på op til 34,5 meter. Herunder også de såkaldte dobbelttrailervogntog.

Nye tekniske krav til lange vogntog i Sverige >