lørdag 22. april 2023 13:45

Liv og glade dage på ITD’s stand

Hele messen har ITD’s stand været fuld af liv og lærerige events – men messen er slet ikke slut endnu. I dag er familiernes dag, hvor der er rig plads til leg med minilastbiler og lærerig musik for de mindste.

Trafiksikkerhed i børnehøjde

 

På ITD’s stand kan du i dag møde Magda fra trafiksikkerhedskampagnen ”Lastbilkaravanen”, der med sang og dans skaber fokus på, hvordan du bedst passer på dig selv, når du møder en lastbil i trafikken.

 

Kom og vær med, når hun med fuld musik optræder med sit show om trafiksikkerhed igen kl. 13.30 på ITD’s stand. Husk Magdas tre livsvigtige huskeråd:

 

1. Bliv foran lastbilen, når du kommer først.

2. Bliv bagved lastbilen, når den kommer først.

3. Bliv væk fra lastbilens højre fordæk.

 

En stand for hele familien

 

Frokosten har ITD også i år sørget for, da 800 cheeseburgere blev delt ud til alle de ITD-medlemmer, deres ansatte og familier, der kiggede forbi til et brag af en burgerfest.

 

Du kan stadig prøve kræfter med jobbet som lastbilchauffør med de seje minilastbiler, og så har ITD fortsat fuld fart på rekrutteringen med besøg af både ”Unge på Toppen” og folkene bag den nye podcast ”Podcasten i Førerhuset”.  

 

Kig forbi ITD’s stand i hal J – stand J7111

 

 

 

SENESTE ITD NYT
tirsdag 16. april 2024

Kørselsforbud i maj 2024

Flere europæiske lande har dage med kørselsforbud i maj 2024. Du kan finde oversigten på ITD’s hjemmeside.

Kørselsforbud i maj 2024 >
tirsdag 16. april 2024

To virksomheder vinder transportpris

På International Transport Danmarks generalforsamling i lørdags blev FDE Fondens Initiativpris 2024 uddelt. Prismodtagerne blev hhv. transportvirksomheden Brdr. Færch Distribution ApS og projektet Unge på toppen, der begge gør en særlig indsats for at rekruttere unge mennesker til transportbranchen.

To virksomheder vinder transportpris >
mandag 15. april 2024

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati

Regeringen varslede sidste år, at den hæver dieselafgiften med 50 øre pr. liter diesel. I dag præsenterede regeringen så sin model for, hvordan dieselafgiften skal fungere, herunder 750 mio. kr. til omstilling af den tunge transport frem mod 2030. International Transport Danmark (ITD) kvitterer for dele af udspillet, men er samtidig skeptisk over for udsigten til mere administration og bureaukrati for vognmændene.

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati >