lørdag 22. april 2023 13:45

Liv og glade dage på ITD’s stand

Hele messen har ITD’s stand været fuld af liv og lærerige events – men messen er slet ikke slut endnu. I dag er familiernes dag, hvor der er rig plads til leg med minilastbiler og lærerig musik for de mindste.

Trafiksikkerhed i børnehøjde

 

På ITD’s stand kan du i dag møde Magda fra trafiksikkerhedskampagnen ”Lastbilkaravanen”, der med sang og dans skaber fokus på, hvordan du bedst passer på dig selv, når du møder en lastbil i trafikken.

 

Kom og vær med, når hun med fuld musik optræder med sit show om trafiksikkerhed igen kl. 13.30 på ITD’s stand. Husk Magdas tre livsvigtige huskeråd:

 

1. Bliv foran lastbilen, når du kommer først.

2. Bliv bagved lastbilen, når den kommer først.

3. Bliv væk fra lastbilens højre fordæk.

 

En stand for hele familien

 

Frokosten har ITD også i år sørget for, da 800 cheeseburgere blev delt ud til alle de ITD-medlemmer, deres ansatte og familier, der kiggede forbi til et brag af en burgerfest.

 

Du kan stadig prøve kræfter med jobbet som lastbilchauffør med de seje minilastbiler, og så har ITD fortsat fuld fart på rekrutteringen med besøg af både ”Unge på Toppen” og folkene bag den nye podcast ”Podcasten i Førerhuset”.  

 

Kig forbi ITD’s stand i hal J – stand J7111

 

 

 

SENESTE ITD NYT
tirsdag 26. september 2023

ITD Medlemsmøde den 4. oktober - du kan stadig nå det

Du kan stadig nå at være med til et spændende medlemsmøde i Hedensted næste onsdag den 4. oktober. Vi kommer til at tale om, hvordan man kan blive bedre til at sende en del af ekstraregningen for grøn omstilling med mere videre til kunderne. Vi skal også spise lækker mad, så medmindre du kun er til kildevand, er det vigtigt, du melder dig til. Vi glæder os til at se dig!

ITD Medlemsmøde den 4. oktober - du kan stadig nå det >
tirsdag 19. september 2023

Kørselsforbud i oktober 2023

Flere europæiske lande har dage med kørselsforbud i oktober 2023. Bemærk, at kørselsforbuddet ved helligdage ofte træder i kraft den forudgående dag. Klik på det enkelte land for at komme direkte til landeinformation, med detaljerede oplysninger om tidsrum og strækninger.

Kørselsforbud i oktober 2023 >
mandag 18. september 2023

Nye tekniske krav til lange vogntog i Sverige

Den svenske Transportstyrelsen har offentliggjort tekniske krav for vogntog med en længde på op til 34,5 meter. Herunder også de såkaldte dobbelttrailervogntog.

Nye tekniske krav til lange vogntog i Sverige >