lørdag 22. april 2023 13:45

Liv og glade dage på ITD’s stand

Hele messen har ITD’s stand været fuld af liv og lærerige events – men messen er slet ikke slut endnu. I dag er familiernes dag, hvor der er rig plads til leg med minilastbiler og lærerig musik for de mindste.

Trafiksikkerhed i børnehøjde

 

På ITD’s stand kan du i dag møde Magda fra trafiksikkerhedskampagnen ”Lastbilkaravanen”, der med sang og dans skaber fokus på, hvordan du bedst passer på dig selv, når du møder en lastbil i trafikken.

 

Kom og vær med, når hun med fuld musik optræder med sit show om trafiksikkerhed igen kl. 13.30 på ITD’s stand. Husk Magdas tre livsvigtige huskeråd:

 

1. Bliv foran lastbilen, når du kommer først.

2. Bliv bagved lastbilen, når den kommer først.

3. Bliv væk fra lastbilens højre fordæk.

 

En stand for hele familien

 

Frokosten har ITD også i år sørget for, da 800 cheeseburgere blev delt ud til alle de ITD-medlemmer, deres ansatte og familier, der kiggede forbi til et brag af en burgerfest.

 

Du kan stadig prøve kræfter med jobbet som lastbilchauffør med de seje minilastbiler, og så har ITD fortsat fuld fart på rekrutteringen med besøg af både ”Unge på Toppen” og folkene bag den nye podcast ”Podcasten i Førerhuset”.  

 

Kig forbi ITD’s stand i hal J – stand J7111

 

 

 

SENESTE ITD NYT
torsdag 22. februar 2024

Nu er der ny branchevejledning til dig, der transporterer foder

ITD udgiver i dag sin opdaterede branchevejledning for transport af foder. Den er gennemgået af Fødevarestyrelsen, der vurderer den egnet som basis for branchens individuelle system til styring af fodersikkerheden. Det er derfor også denne vejledning, myndighederne tager udgangspunkt i, når de kommer på tilsyn hos dig.

Nu er der ny branchevejledning til dig, der transporterer foder >
tirsdag 20. februar 2024

NIS2-regler om net- og informationssikkerhed forsinkes

Implementeringen af EU’s direktiv NIS2 i Danmark forsinkes. Direktivet stiller krav om net- og informationssikkerhed i samfundskritiske sektorer som f.eks. fødevarevirksomheder og affaldsvirksomheder, som samtidig defineres som store og mellemstore virksomheder, det vil sige virksomheder, som har flere end 50 ansatte og en årlig omsætning/årlig balance på mere end 10 mio. EUR.

NIS2-regler om net- og informationssikkerhed forsinkes >
torsdag 15. februar 2024

ITD tog Færdselsstyrelsen med til Esbjerg Havn

I ITD kæmper vi hver dag for, at det, der står i lovgivningen, også skal give mening for vores medlemmer ude på landevejen. Derfor inviterede vi i denne uge Færdselsstyrelsen med ud for at se nogle af de specifikke problematikker, som vi sammen med en af vores medlemsvirksomheder ønskede at gøre dem opmærksomme på.

ITD tog Færdselsstyrelsen med til Esbjerg Havn >