lørdag 22. april 2023 13:45

Liv og glade dage på ITD’s stand

Hele messen har ITD’s stand været fuld af liv og lærerige events – men messen er slet ikke slut endnu. I dag er familiernes dag, hvor der er rig plads til leg med minilastbiler og lærerig musik for de mindste.

Trafiksikkerhed i børnehøjde

 

På ITD’s stand kan du i dag møde Magda fra trafiksikkerhedskampagnen ”Lastbilkaravanen”, der med sang og dans skaber fokus på, hvordan du bedst passer på dig selv, når du møder en lastbil i trafikken.

 

Kom og vær med, når hun med fuld musik optræder med sit show om trafiksikkerhed igen kl. 13.30 på ITD’s stand. Husk Magdas tre livsvigtige huskeråd:

 

1. Bliv foran lastbilen, når du kommer først.

2. Bliv bagved lastbilen, når den kommer først.

3. Bliv væk fra lastbilens højre fordæk.

 

En stand for hele familien

 

Frokosten har ITD også i år sørget for, da 800 cheeseburgere blev delt ud til alle de ITD-medlemmer, deres ansatte og familier, der kiggede forbi til et brag af en burgerfest.

 

Du kan stadig prøve kræfter med jobbet som lastbilchauffør med de seje minilastbiler, og så har ITD fortsat fuld fart på rekrutteringen med besøg af både ”Unge på Toppen” og folkene bag den nye podcast ”Podcasten i Førerhuset”.  

 

Kig forbi ITD’s stand i hal J – stand J7111

 

 

 

SENESTE ITD NYT
torsdag 11. juli 2024

Nyt administrativt krav for transportvirksomheder

Fra den 1. juli har Skatteministeriet ændret reglerne for, hvem der skal registreres som bruger på køretøjet. Det kan skabe uhensigtsmæssigt administrativt arbejde for transportvirksomhederne.

Nyt administrativt krav for transportvirksomheder >
onsdag 03. juli 2024

Få nu fjernet 11 kilo-reglen for varebilstransport

International Transport Danmark ønsker fair og lige vilkår på transportområdet. Brancheorganisationen opfordrer derfor Christiansborg-politikerne til enten at få ændret eller helt fjernet reglen, der placerer transport med varebiler i en gråzone, hvor chaufførerne konkurrerer med fragt- og vognmænd på ulige vilkår.

Få nu fjernet 11 kilo-reglen for varebilstransport >
tirsdag 02. juli 2024

Ændringer til vejskat er sendt i høring

Fra den 1. januar 2025 træder der en ny kilometerbaseret vejafgift i kraft. Denne var egentlig vedtaget ved lov, men som ITD tidligere har meldt ud, vil der komme et nyt lovforslag med ændringer og præciseringer til det vedtagne. Ændringerne kommer som følge af en politisk aftale om at forhøje dieselafgiften med 50 øre pr. liter, samtidig med at kilometersatsen for vejafgift midlertidigt reduceres.

Ændringer til vejskat er sendt i høring >