torsdag 31. marts 2016 11:53

TV-program søger deltagere til ”Truckerliv”

Et nyt TV-program om transport- og logistikbranchen søger deltagere fra transport- og logistikbranchen. Programmets arbejdstitel er ”Truckerliv” og søger deltagere til at tegne et ærligt og nuanceret billede af branchen i dag - både i forhold til de glæder og de udfordringer arbejdet giver.

Programmet er planlagt og udviklet af folkene bag Motor-TV og Lastbil-TV på dk4. I første omgang er der planlagt fire programmer. Programmerne følger en række udvalgte personer, der hver for sig er forskellige steder i deres liv såvel som i transportbranchen.

Er du en af deltagerne?

 

Castingen starter i dag. Deltagerne skal tegne alle aspekter af branchen.



Produktionsselskabet er på udkig efter:

  • den unge kvindelige chauffør, der dyrker idræt på højt plan i sin fritid
  • disponenten, der skiftede fag midt i livet og forlod tømmerfaget
  • lagerchefen, der har været udsendt til alverdens brændpunkter på internationale missioner for Danmark, og som i dag bruger sine evner fra forsvaret i transportsektoren
  • den selvstændige vognmand, som bidrager til at se med nye øjne på branchen og går foran med nye ideer
  • den unge lærling, der har fundet drømmejobbet bag rattet.


Ovenstående er blot eksempler på deltagere. Det kan også godt være, at du eller en af dine kollegaer kører med dynamit eller eksotiske laster og i jeres fritid er sjællandske mestre i lerdueskydning eller elsker at bage kager.

 

I udvælgelsesprocessen lægger casterne vægt på, at du som deltager kommer ud over kanten og ikke bliver genert, når et kamerahold følger dig over længere tid.

 

Skal flytte folks opfattelse af branchen
Formålet med programmerne er at fortælle de mange gode historier, der er derude i branchen, og være med til at ændre folks opfattelse af vejgodstransporten.

 

Desuden vil programmerne præsentere den enorme mængde af spændende tekniske nyskabelser, der revolutionerer branchen i disse år, og vise mangfoldigheden i jobbenes mange aspekter og ikke mindst dens mange muligheder for udvikling samt gode karrieremuligheder. 

 

TV-føljetonen er planlagt til eksponering i første og andet halvår 2016.

 

Sådan gør du
Hvis du kunne se dig selv eller en god kollega i dette program, så ret henvendelse til casterne inden den 21. april 2016.

Send én side, hvor du fortæller, hvem du er, hvor gammel du er, hvor du arbejder, hvad du kører med, og hvad du laver i din fritid. Vil du hellere sende et videoklip med de samme oplysninger i, så vil vi også meget gerne have det.

Når vi har modtaget din ansøgning, kontakter vores castere dig til en snak om det videre forløb. Casterne vil derefter vurdere, om du bliver en af de udvalgte.

Send din ansøgning til: mick@bestmedia.dk


Har du spørgsmål, kan du kontakte redaktør Mick Østergaard på telefon 21906090 eller mail.

 

 

Billede: Copyright Colourbox

SENESTE ITD NYT
tirsdag 30. juli 2024

Affaldstilsyn

I 2025 træder ny lovgivning i kraft, der skal styrke tilsynet med virksomheders sortering og håndtering af affald. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for din virksomhed, uanset om du producerer affald, er indberetter af affaldsdata, transporterer affald til et affaldsforbrændingsanlæg eller er importør eller eksportør af affald.

Affaldstilsyn >
mandag 29. juli 2024

Polen udvider SENT-systemet fra 2025

Det polske overvågningssystem SENT udvides den 1. januar 2025 til at omfatte alle ikke-EU-transportører, der udfører international transport, og EU-transportører, der udfører cabotage i Polen. Disse virksomheder skal fra næste år anmelde deres transporter i SENT. I dag gælder overvågningssystemet SENT kun for såkaldte ”sensitive varer”.

Polen udvider SENT-systemet fra 2025 >
torsdag 11. juli 2024

Nyt administrativt krav for transportvirksomheder

Fra den 1. juli har Skatteministeriet ændret reglerne for, hvem der skal registreres som bruger på køretøjet. Det kan skabe uhensigtsmæssigt administrativt arbejde for transportvirksomhederne.

Nyt administrativt krav for transportvirksomheder >