Transportministeren & ITD på tur

I efteråret 2023 indledte Transportminister Thomas Danielsen (V) og ITD en turné rundt i landet. Vores ønske med turnéen var, at branchen skulle få mulighed for at møde Transportministeren, ikke kun for at få et indblik i hans tanker og planer for branchens fremtid, men også for at give branchen en mulighed for at give ham inputs og stille de spørgsmål, de måtte sidde inde med.

Transportminister Thomas Danielsen og ITD’s adm. direktør, Stefan K. Schou, på scenen hos Alex Andersen Ølund i Odense.

 

Destinationerne var fire af ITD’s medlemsvirksomheder, inden turen blev afsluttet med et brag af en nytårskur hos ITD i Padborg.

 

ITD’s adm. direktør, Stefan K. Schou, var ordstyrer, da Transportministeren i bedste forsamlingshus-format tog tid ud af sin ellers travle ministerkalender for at møde transportbranchen på dennes hjemmebane.

 

”Som adm. direktør i ITD har det været en fornøjelse at give vores medlemmer og andre transportinteresserede mulighed for at gå i direkte dialog med landets Transportminister. Der kan af og til virke langt fra branchen til Borgen, men med denne turné mener jeg oprigtigt, at vi er kommet et skridt tættere på hinanden og har lagt grundstenene for et endnu tættere samarbejde i fremtiden”, udtaler Stefan K. Schou, adm. direktør i ITD.

 

Transportministeren & ITD hos BHS Logistics i Køge.

 

Turen gjorde undervejs stop hos Alex Andersen Ølund i Odense, Thortrans i Randers, BHS Logistics i Køge og Vendelbo Spedition i Hjørring samt på ITD’s hjemmebane med en forrygende nytårskur. De fem arrangementer var åbne for alle, og med forskellige spørgsmål og fokusområder fra de fremmødte blev ikke et af arrangementerne ens.

 

Transportministeren & ITD hos Vendelbo Spedition i Hjørring.

 

Med en god portion humor og selvironi kom Transportministeren omkring Venstres politiske år, mens han undervejs noterede sig guldkorn fra branchen ned i sin lille sorte bog. Der blev plads til mange aktuelle emner som bl.a. dobbelttrailervogntog, ladeinfrastruktur og hvilke veje der er de rigtige mod en grønnere fremtid for branchen.

 

Turnéen blev rundet af med et brag af en nytårskur hos ITD i Padborg, hvor de knap 200 gæster kunne mingle med ministeren over et glas champagne og kransekage.

 

Transportminister Thomas Danielsen til ITD’s nytårskur i Padborg.

 

Turnéen er nu kørt i garagen, og Thomas Danielsen takkede afslutningsvis ITD for det gode samarbejde. Han glædede sig over de mange nye informationer og gode pointer, han kunne tage med sig hjem til ministerkontoret.

 

Fra ITD skal der også lyde en stor tak til alle de 900 gæster, der har deltaget til arrangementerne rundt i landet. Tak til Alex Andersen Ølund A/S, ThorTrans A/S, BHS Logistics A/S og Vendelbo Spedition A/S for at være værter, og tak til Fogtmann Logistik A/S for på hele turen at køre jeres flotte el-lastbil, der i anledningen var pyntet med et kæmpe banner med billeder af Transportministeren og ITD’s adm. direktør.  Og naturligvis tak til Thomas Danielsen for et rigtig godt samarbejde, som vi ser frem til at fortsætte.

 

Fogtmann Logistiks ellastbil der var med på hele turen rundt i landet.

 

 

 

Oplev stemningen fra Transportministeren & ITD på tur hos Thortrans i Randers i videoen her