tirsdag 26. marts 2019 11:44

ITD opsiger associeringsaftale med Ribe Amts Vognmandsforening

ITD har i de seneste år fokuseret på at sikre en endnu stærkere betjening af foreningens egne medlemmer, og ITD vil også fremadrettet i større omfang koncentrere sig om at yde et meget højt serviceniveau og være en relevant og dygtig samarbejdspartner for foreningens eksisterende medlemmer.

Siden 2012 har der været en associeringsaftale mellem ITD og Ribe Amts Vognmandsforening, som har betydet, at medlemmerne af Ribe Amts Vognmandsforening har haft fuld adgang til ITD’s faste medlemsservicer som rådgivning og information.

 

ITD’s bestyrelse har løbende over de seneste to år økonomisk nedjusteret samarbejdsaftalen med Ribe Amts Vognmandsforening, hvilket betyder, at samarbejdet mellem de to foreninger i dag er reduceret til et minimum.

 

Som led i den udvikling er samarbejdsaftalen med Ribe Amts Vognmandsforening opsagt fra ITD’s side per 1. oktober 2019.

 

- I ITD er vi stærkt optaget af i fremtiden at koncentrere kræfterne om at yde et meget højt serviceniveau for vores egne medlemmer. Derfor skærer vi nu ind til benet og opsiger samarbejdet med Ribe Amts Vognmandsforening, så vi i fremtiden ikke længere skal stille rådgivning og information til rådighed for deres medlemmer også. Vi takker Ribe Amts Vognmandsforening for samarbejdet, og ønsker foreningen alt det bedste fremover, siger ITD’s bestyrelsesformand, Gert Jakobsen.

 

 

SENESTE ITD NYT
tirsdag 30. juli 2024

Affaldstilsyn

I 2025 træder ny lovgivning i kraft, der skal styrke tilsynet med virksomheders sortering og håndtering af affald. Her kan du læse mere om, hvad det betyder for din virksomhed, uanset om du producerer affald, er indberetter af affaldsdata, transporterer affald til et affaldsforbrændingsanlæg eller er importør eller eksportør af affald.

Affaldstilsyn >
mandag 29. juli 2024

Polen udvider SENT-systemet fra 2025

Det polske overvågningssystem SENT udvides den 1. januar 2025 til at omfatte alle ikke-EU-transportører, der udfører international transport, og EU-transportører, der udfører cabotage i Polen. Disse virksomheder skal fra næste år anmelde deres transporter i SENT. I dag gælder overvågningssystemet SENT kun for såkaldte ”sensitive varer”.

Polen udvider SENT-systemet fra 2025 >
torsdag 11. juli 2024

Nyt administrativt krav for transportvirksomheder

Fra den 1. juli har Skatteministeriet ændret reglerne for, hvem der skal registreres som bruger på køretøjet. Det kan skabe uhensigtsmæssigt administrativt arbejde for transportvirksomhederne.

Nyt administrativt krav for transportvirksomheder >