tirsdag 02. april 2019 16:00

ITD's bestyrelse vil fortsætte FDE Fondens gode arbejde

FDE Fonden har i mange år givet bidrag til mange gode formål inden for dansk vejgodstransport. Det flotte arbejde ønsker ITD's bestyrelse skal fortsætte, og derfor foreslår den i år udlodning på 10 mio. kroner til FDE Fonden på ITD's generalforsamling.

Uddelingen af FDE Fondens Talentpris i 2018 skete på ITD’s generalforsamling i Odense. Prismodtagerne var Allan Hollænder og Christian Mathiesen, der flankerer FDE Fondens formand, Jens Iwer Petersen. Foto: ITD

 

FDE Fonden støtter i sit arbejde mange forskellige formål inden for vejgodstransport. Det arbejde ser ITD's bestyrelse gerne fortsat til glæde for mange forskellige aktører i den danske transportbranche.

 

- Vi vil meget gerne anerkende det rigtigt gode arbejde i FDE Fonden. Derfor har vi i år foreslået, at der udloddes 10 mio. til fortsættelse af fondens arbejde, siger ITD's formand Gert Jakobsen.

 

Han nævner blandt andet støtte til projekter om emner inden for vejgodstransporten, som studerende på videregående uddannelser arbejder med. Der er også bidrag til Lastbilkaravanen og andre trafiksikkerhedsprojekter samt støtte til studieture for enkelte og grupper. Derudover uddeler fonden hvert år FDE Fondens Talentpris.

 

ITD's medlemmer tager stilling til forslaget på lørdag under ITD's generalforsamling, og her vil FDE Fondens formand, Jens Iwer Petersen, få ordet for at fortælle om fondens arbejde.

 

SENESTE ITD NYT
onsdag 03. juli 2024

Få nu fjernet 11 kilo-reglen for varebilstransport

International Transport Danmark ønsker fair og lige vilkår på transportområdet. Brancheorganisationen opfordrer derfor Christiansborg-politikerne til enten at få ændret eller helt fjernet reglen, der placerer transport med varebiler i en gråzone, hvor chaufførerne konkurrerer med fragt- og vognmænd på ulige vilkår.

Få nu fjernet 11 kilo-reglen for varebilstransport >
tirsdag 02. juli 2024

Ændringer til vejskat er sendt i høring

Fra den 1. januar 2025 træder der en ny kilometerbaseret vejafgift i kraft. Denne var egentlig vedtaget ved lov, men som ITD tidligere har meldt ud, vil der komme et nyt lovforslag med ændringer og præciseringer til det vedtagne. Ændringerne kommer som følge af en politisk aftale om at forhøje dieselafgiften med 50 øre pr. liter, samtidig med at kilometersatsen for vejafgift midlertidigt reduceres.

Ændringer til vejskat er sendt i høring >
mandag 01. juli 2024

Nyt opslagsværk giver indblik i virksomheders arbejdsmiljø

Nyt online opslagsværk giver indblik i resultatet af Arbejdstilsynets tilsyn på de enkelte arbejdspladser. Tilsynsindblikket erstatter den tidligere smileyordning.

Nyt opslagsværk giver indblik i virksomheders arbejdsmiljø >