torsdag 16. april 2020 11:43

Ny pressechef til ITD

Vejgodstransportens brancheorganisation, ITD, har ansat Nicolai Bro Jöhncke som ny pressechef.

Nicolai Bro Jöhncke kommer til pressechefstillingen i ITD med mange års erfaring fra transportsektoren. Under Fogh-regeringen var han særlig rådgiver i Transportministeriet, og han har i syv år været kommunikationschef i rederiet Norden med ansvar for blandt andet pressehåndteringen. Nicolai Bro Jöhncke er oprindeligt uddannet journalist.

 

Som pressechef for ITD skal Nicolai Bro Jöhncke være med til at sætte fokus på vejgodstransportens vigtige rolle og ITD’s mærkesager om fair og konkurrencedygtige vilkår.

 

- Som man kan se ikke mindst under coronapandemien, spiller vejgodstransporten en helt afgørende rolle i samfundet. Samtidig står branchen over for mange spændende nye opgaver som grøn omstilling, digitalisering og fair konkurrencevilkår, og jeg glæder mig til at være med til at sætte fokus på både bidrag og udfordringer, siger Nicolai Bro Jöhncke, der tiltræder 1. maj 2020.

 

Nicolai Bro Jöhncke vil arbejde fra ITD’s kontor i København.

SENESTE ITD NYT
onsdag 03. juli 2024

Få nu fjernet 11 kilo-reglen for varebilstransport

International Transport Danmark ønsker fair og lige vilkår på transportområdet. Brancheorganisationen opfordrer derfor Christiansborg-politikerne til enten at få ændret eller helt fjernet reglen, der placerer transport med varebiler i en gråzone, hvor chaufførerne konkurrerer med fragt- og vognmænd på ulige vilkår.

Få nu fjernet 11 kilo-reglen for varebilstransport >
tirsdag 02. juli 2024

Ændringer til vejskat er sendt i høring

Fra den 1. januar 2025 træder der en ny kilometerbaseret vejafgift i kraft. Denne var egentlig vedtaget ved lov, men som ITD tidligere har meldt ud, vil der komme et nyt lovforslag med ændringer og præciseringer til det vedtagne. Ændringerne kommer som følge af en politisk aftale om at forhøje dieselafgiften med 50 øre pr. liter, samtidig med at kilometersatsen for vejafgift midlertidigt reduceres.

Ændringer til vejskat er sendt i høring >
mandag 01. juli 2024

Nyt opslagsværk giver indblik i virksomheders arbejdsmiljø

Nyt online opslagsværk giver indblik i resultatet af Arbejdstilsynets tilsyn på de enkelte arbejdspladser. Tilsynsindblikket erstatter den tidligere smileyordning.

Nyt opslagsværk giver indblik i virksomheders arbejdsmiljø >