mandag 08. august 2022 13:50

ITD afskediger Jesper Høgh Bach

ITD's bestyrelse har i dag afskediget Jesper Høgh Bach som adm. direktør. Bestyrelsen ønsker derfor en anden profil på posten og har konstitueret Stefan K. Schou som ny adm. direktør.

ITD's bestyrelse har i dag afskediget Jesper Høgh Bach som adm. direktør. Det sker på baggrund af uenighed om den fremtidige retning for ITD. Bestyrelsen ønsker derfor en anden profil på posten og har konstitueret Stefan K. Schou som ny adm. direktør. 

 

ITD's formand John A. Skovrup er ærgerlig over, at Jesper Høgh Bach ikke var det rigtige match til ITD, men han er glad for, at ITD kan komme videre hurtigt.  

 

“Jesper har en spændende profil fra den offentlige sektor, men ITD er en forening for vognmænd i den private sektor. ITD skal have medlemmernes behov og interesser i centrum, og foreningen skal handle med en større slagkraft og hastighed, end vi ser i dag”, siger John A. Skovrup. 

 

Der kommer nu turbo på ambitionerne for ITD, da Stefan K. Schou kender medlemmerne, medarbejderne og organisationen.

 

For yderligere oplysninger, kontakt John A. Skovrup på 4078 1611. 

SENESTE ITD NYT
tirsdag 02. juli 2024

Ændringer til vejskat er sendt i høring

Fra den 1. januar 2025 træder der en ny kilometerbaseret vejafgift i kraft. Denne var egentlig vedtaget ved lov, men som ITD tidligere har meldt ud, vil der komme et nyt lovforslag med ændringer og præciseringer til det vedtagne. Ændringerne kommer som følge af en politisk aftale om at forhøje dieselafgiften med 50 øre pr. liter, samtidig med at kilometersatsen for vejafgift midlertidigt reduceres.

Ændringer til vejskat er sendt i høring >
mandag 01. juli 2024

Nyt opslagsværk giver indblik i virksomheders arbejdsmiljø

Nyt online opslagsværk giver indblik i resultatet af Arbejdstilsynets tilsyn på de enkelte arbejdspladser. Tilsynsindblikket erstatter den tidligere smileyordning.

Nyt opslagsværk giver indblik i virksomheders arbejdsmiljø >
mandag 01. juli 2024

Ny ESG-skabelon for SMV’er

Erhvervsstyrelsen har lanceret en ny ESG-skabelon, som SMV’er frivilligt kan bruge til at lave deres ESG-opgørelse. Skabelonen er baseret på den europæiske standard (VSME).

Ny ESG-skabelon for SMV’er >