mandag 17. april 2023 08:20

ITD’s formand i ”Luksusfælden” på transportmessen i Herning

Efter en gennemgang af kilometerafgiftens betydning for en typisk dansk vognmand ser ITD ikke andre muligheder end at spørge Jan Swyrtz fra programmet ”Luksusfælden” til råds. For når det ikke kan lade sig gøre at skifte til el-lastbiler, hvad skal vognmændene så gøre for at få pengene til at række? Det vil Jan Swyrtz sammen med ITD’s bestyrelsesformand, John A. Skovrup, blive klogere på, når programværten fra Luksusfælden torsdag gæster ITD’s stand på transportmessen i Herning.

Der er ikke mange dage til, at Skandinaviens største transportmesse slår dørene op i Herning.

 

Det samme er gældende for lovforslaget om den udskældte kilometerafgift, som behandles i Folketinget torsdag den 20. april.

 

Dermed er der kritisk behov for, at regeringen og de øvrige politikere på Christiansborg får øjnene op for de store problemer, afgiften vil medføre.

 

For stik imod politikernes grønne hensigter viser afgiften sig blot at være ekstra skat, som vil gøre det dyrere at være dansker!

 

Hvor skal pengene komme fra?

Og når det ikke er muligt fluks at skifte til el-lastbiler, hvad skal vognmændene så gøre, når vejskatten rulles ud på de danske veje?

 

Og hvem hænger på regningen, når de mange milliarder skal betales?

 

Det vil Jan Swyrtz fra programmet ”Luksusfælden” prøve at gøre os alle klogere på, når han torsdag den 20. april gæster ITD’s stand på transportmessen. Her vil ITD’s formand, John A. Skovrup, repræsentere en typisk dansk vognmand, som kører med dagligvarer.

 

Alle er velkomne til at komme forbi og se, om pengene rækker for de trængte vognmænd, når Jan Swyrtz lægger de kolde økonomiske facts om den kommende kilometerafgift på den berømte tavle fra Luksusfælden.

 

Arrangementet løber af stablen torsdag den 20. april kl. 13.30-14.15 på ITD’s stand 7111 i hal J.

 

SENESTE ITD NYT
torsdag 20. juni 2024

Frankrig: Havnearbejdernes strejke er udskudt

Den franske fagforening CGT Ports and Docks havde indkaldt til strejke på forskellige datoer i juni 2024. Disse er udskudt.

Frankrig: Havnearbejdernes strejke er udskudt >
onsdag 19. juni 2024

Nye regler om energi- og klimasyn

Fra 1. juli 2024 bliver reglerne for lovpligtige energisyn ændret. Efter denne dato er det ikke længere størrelsen, men virksomhedens årlige energiforbrug, der afgør, hvorvidt en virksomhed er omfattet af de nye krav. Med til energiforbruget hører også forbruget af brændstof til køretøj og materiel.

Nye regler om energi- og klimasyn >
onsdag 19. juni 2024

Ja til kloge løsninger – nej til mere bureaukrati

Af John A. Skovrup, bestyrelsesformand, International Transport Danmark.

Ja til kloge løsninger – nej til mere bureaukrati >