mandag 17. april 2023 08:20

ITD’s formand i ”Luksusfælden” på transportmessen i Herning

Efter en gennemgang af kilometerafgiftens betydning for en typisk dansk vognmand ser ITD ikke andre muligheder end at spørge Jan Swyrtz fra programmet ”Luksusfælden” til råds. For når det ikke kan lade sig gøre at skifte til el-lastbiler, hvad skal vognmændene så gøre for at få pengene til at række? Det vil Jan Swyrtz sammen med ITD’s bestyrelsesformand, John A. Skovrup, blive klogere på, når programværten fra Luksusfælden torsdag gæster ITD’s stand på transportmessen i Herning.

Der er ikke mange dage til, at Skandinaviens største transportmesse slår dørene op i Herning.

 

Det samme er gældende for lovforslaget om den udskældte kilometerafgift, som behandles i Folketinget torsdag den 20. april.

 

Dermed er der kritisk behov for, at regeringen og de øvrige politikere på Christiansborg får øjnene op for de store problemer, afgiften vil medføre.

 

For stik imod politikernes grønne hensigter viser afgiften sig blot at være ekstra skat, som vil gøre det dyrere at være dansker!

 

Hvor skal pengene komme fra?

Og når det ikke er muligt fluks at skifte til el-lastbiler, hvad skal vognmændene så gøre, når vejskatten rulles ud på de danske veje?

 

Og hvem hænger på regningen, når de mange milliarder skal betales?

 

Det vil Jan Swyrtz fra programmet ”Luksusfælden” prøve at gøre os alle klogere på, når han torsdag den 20. april gæster ITD’s stand på transportmessen. Her vil ITD’s formand, John A. Skovrup, repræsentere en typisk dansk vognmand, som kører med dagligvarer.

 

Alle er velkomne til at komme forbi og se, om pengene rækker for de trængte vognmænd, når Jan Swyrtz lægger de kolde økonomiske facts om den kommende kilometerafgift på den berømte tavle fra Luksusfælden.

 

Arrangementet løber af stablen torsdag den 20. april kl. 13.30-14.15 på ITD’s stand 7111 i hal J.

 

SENESTE ITD NYT
tirsdag 26. september 2023

ITD Medlemsmøde den 4. oktober - du kan stadig nå det

Du kan stadig nå at være med til et spændende medlemsmøde i Hedensted næste onsdag den 4. oktober. Vi kommer til at tale om, hvordan man kan blive bedre til at sende en del af ekstraregningen for grøn omstilling med mere videre til kunderne. Vi skal også spise lækker mad, så medmindre du kun er til kildevand, er det vigtigt, du melder dig til. Vi glæder os til at se dig!

ITD Medlemsmøde den 4. oktober - du kan stadig nå det >
tirsdag 19. september 2023

Kørselsforbud i oktober 2023

Flere europæiske lande har dage med kørselsforbud i oktober 2023. Bemærk, at kørselsforbuddet ved helligdage ofte træder i kraft den forudgående dag. Klik på det enkelte land for at komme direkte til landeinformation, med detaljerede oplysninger om tidsrum og strækninger.

Kørselsforbud i oktober 2023 >
mandag 18. september 2023

Nye tekniske krav til lange vogntog i Sverige

Den svenske Transportstyrelsen har offentliggjort tekniske krav for vogntog med en længde på op til 34,5 meter. Herunder også de såkaldte dobbelttrailervogntog.

Nye tekniske krav til lange vogntog i Sverige >