onsdag 19. april 2023 14:00

Lasse Rimmer quizzer om transportbranchens bøder på transportmessen

Danmarks ukronede quizkonge, Lasse Rimmer, indtager torsdag transportmessen i Herning. Her vil TV-værten teste deltagernes viden om transportbranchens mange regler og bøder. Så er du chauffør, vognmand eller bare nysgerrig, så kom forbi og quiz med torsdag på ITD’s stand på transportmessen.

Det er ingen hemmelighed, at transportbranchen er underlagt et utal af komplicerede regelsæt med tilhørende bøder.

 

Sidste år blev alle branchens bøder for første gang samlet i et bødekatalog. Det fylder hele 42 sider!

 

Der er altså rigeligt at holde hoved og hale i, når landets vognmænd og chauffører skal køre ud på de danske landeveje. Og man kan hurtigt komme til at betale penge for at gå arbejde.

 

Men kender du reglerne, og ved du, om du skal have 5,10 eller 20.000 kroner op af lommen, hvis du uforvarende overtræder en af de mange paragraffer?

 

Det kan du få testet, når ITD’s store bøde- og regelquiz løber af stablen under kyndig ledelse af TV-vært og standupkomiker Lasse Rimmer.

 

Så kom og gæt med på bødeniveauerne i branchen og se om du er en rigtig regelrytter, der kan Karnovs lovsamling udenad.

 

Det hele foregår torsdag d. 20. april kl. 12.00 – 13.00 på ITD’s stand 7111 i hal J på transportmessen i Herning.

 

SENESTE ITD NYT
tirsdag 26. september 2023

ITD Medlemsmøde den 4. oktober - du kan stadig nå det

Du kan stadig nå at være med til et spændende medlemsmøde i Hedensted næste onsdag den 4. oktober. Vi kommer til at tale om, hvordan man kan blive bedre til at sende en del af ekstraregningen for grøn omstilling med mere videre til kunderne. Vi skal også spise lækker mad, så medmindre du kun er til kildevand, er det vigtigt, du melder dig til. Vi glæder os til at se dig!

ITD Medlemsmøde den 4. oktober - du kan stadig nå det >
tirsdag 19. september 2023

Kørselsforbud i oktober 2023

Flere europæiske lande har dage med kørselsforbud i oktober 2023. Bemærk, at kørselsforbuddet ved helligdage ofte træder i kraft den forudgående dag. Klik på det enkelte land for at komme direkte til landeinformation, med detaljerede oplysninger om tidsrum og strækninger.

Kørselsforbud i oktober 2023 >
mandag 18. september 2023

Nye tekniske krav til lange vogntog i Sverige

Den svenske Transportstyrelsen har offentliggjort tekniske krav for vogntog med en længde på op til 34,5 meter. Herunder også de såkaldte dobbelttrailervogntog.

Nye tekniske krav til lange vogntog i Sverige >