torsdag 10. oktober 2024 12:46

ITD inviterer til Åbent Vognmandsmøde

Lørdag den 9. november 2024 kl. 10.00 - 14.00, Sejer og Sønnichsen A/S – Egelund 39, 6200 Aabenraa

Kom og vær med, når vi inviterer til spark-dæk-møde for branchen. Her kan du hilse på dine kollegaer – vognmænd, producenter og andre fagfolk. Enten hos de forskellige udstillere eller over den solide frokost med pattegris og flødekartofler.

Adm. direktør Stefan K. Schou får en god snak med vognmanden Benny Nielsen fra Fredsø Vognmandsforretning ApS, hvorefter foredragsholder Nils Villemoes giver et uddrag af sit populære foredrag “Bøvl!”. Brian Mørk runder dagen af med at sætte gang i lattermusklerne, når han tager kærlig hånd om transportbranchen.

Du kan se hele programmet her.

Tilmeld dig vognmandsmødet her.

SENESTE ITD NYT
torsdag 10. oktober 2024

Yderligere begrænsninger på Brenner-motorvejen: Det skal du være opmærksom på

Der skal pr. 1. januar 2025 udføres et omfangsrigt renoveringsarbejde på Lueg-broen, hvilket medfører en indskrænkning til et spor i hver retning. Dette betyder, at du kan opleve yderlige forsinkelser, hvis du kører gods på Brenner-motorvejen (A13/E45). Forsinkelserne skyldes, at det efter grundige undersøgelser er blevet besluttet, at Lueg-broen efterhånden er så nedslidt, at al færden på broen ikke længere er forsvarligt.

Yderligere begrænsninger på Brenner-motorvejen: Det skal du være opmærksom på >
onsdag 09. oktober 2024

Vær opmærksom på indplacering i CO2-emissionsklasse i Motorregisteret

Som tidligere meldt ud, er planen, at danske lastbilers CO2-emissionsklasse skal fremgå af Motorregisteret. De danske myndigheder er i øjeblikket ved at samle informationer ind for at kunne indplacere bilerne.

Vær opmærksom på indplacering i CO2-emissionsklasse i Motorregisteret >
tirsdag 08. oktober 2024

Fortsat diskussion om kontrolattesten

International Transport Danmark har igennem længere tid været i dialog med Færdselsstyrelsen omkring kravet om kontrolattest på hastighedsbegrænseren. Kravet om kontrolattesten udspringer af danske særregler, og der er ITD bekendt ikke andre lande, der har fundet det nødvendigt at indføre lignende krav.

Fortsat diskussion om kontrolattesten >