Konkurrenceregler

Her er reglerne for Danish Transport Award 2020:
Alle ITD's medlemsvirksomheder og/eller deres ansatte kan deltage i konkurrencen. Der uddeles priser i to kategorier: En transportvirksomhedspris samt en medarbejderpris.
For at deltage skal virksomheden eller personen indstilles via en formular på www.dta.dk. Virksomheden kan indstilles af en tredje part eller af sig selv. Indstilleren offentliggøres ikke.
Medarbejderen kan indstilles af en tredje part eller af sig selv. Indstilleren offentliggøres ikke. De indstillede kandidater bedømmes af en særligt udpeget jury, som cirka tre uger før uddelingen nominerer tre kandidater i hver kategori.
Juryen kommer til at bestå af fem til syv personer, og sammensætningen offentliggøres snarest. Den endelige vinder kåres under festaftenen i forbindelse med ITD’s generalforsamling, der finder sted lørdag den 2. maj 2020.
Vinderen af virksomhedskategorien modtager en kontant præmie på 40.000 kroner, og vinderen af medarbejderpriser modtager en kontant præmie på 20.000 kroner. Begge beløb er skattepligtige. Vinderne opnår ret til at bruge ”Vinder af Danish Transport Award” aktivt i egen markedsføring. Indstillingerne gemmes ikke.