ITD kårer Årets Transportkommune

Gode veje og ordentlige rammevilkår på transportområdet er fundamentet for vækst og arbejdspladser både lokalt og nationalt. I ITD vil vi gerne anerkende de kommuner i landet, der gør en ekstra indsats for at tænke gode vilkår og faciliteter for vejgodstansporten ind i trafikplanlægningen og den lokale erhvervspolitik. For rettidig omhu i vedligeholdelse af vejene og trafikplanlægning sparer udgifter og giver god mobilitet.

Derfor har vi undersøgt kommunerne indsats og initiativer for at skabe gode forhold for vejgodstransporten og transporterhvervet lokalt, så vi kan kåre Årets Transportkommune i Danmark og i de fem regioner.

 

Derfor kårer vi Årets Transportkommune i Danmark og i regionerne. Kåringen vil vi bruge til at sætte fokus på:

 

  • At transporterhvervet er en vital spiller for det lokale erhvervsliv og jobskabelsen i kommunerne – både direkte og indirekte.

 

  • At branchen – sammen med kommunerne – har en fælles interesse i at skabe sikre og effektive løsninger for vejgodstransporten, der tilgodeser alle trafikanter.

 

  • At smarte og rettidige investeringer i det lokale vejnet og de rette faciliteter til lastbiler og chauffører skaber en sikker og effektiv lokal mobilitet.

 

Derfor er kåringen af Året Transportkommune også en invitation til en dialog med kommunerne om, hvordan fremtidens mobilitetsløsninger kan se ud i netop deres kommune – særligt med sigte på den tunge transport.

 

Hvordan klarer din kommune sig?

Hvis du klikker på linket herunder kan du se den samlede rangliste over landets kommuner

Se Årets transportkommune