Tip ITD om kommunalt vejproblem

ITD har oprettet postkassen KV21@itd.dk, hvor medlemmer opfordres til at skrive ind, hvis der er lokale problemstillinger, som man ønsker, ITD skal hjælpe med at sætte fokus på.

ITD arbejder dagligt på at forbedre vilkårene for danske transport- og logistikvirksomheder, og ITD vil derfor i forbindelse med kommunalvalgkampen 2021 sætte fokus på, hvordan vilkårene for danske vognmænd lokalt i kommunerne kan forbedres.

 

Med initiativer som Årets Transportkommune har ITD påvist, at selvom flere kommuner gør en stor indsats for danske transportvirksomheder, er der desværre stadig mange, der overser vejgodstransporten i deres planlægning og dagligdag. Der er med andre ord plads til forbedringer.

 

Derfor er det vigtigt, at de emner, der fylder i hverdagen hos de danske transportvirksomheder, også bliver en del af den kommunale valgkamp, så virksomhederne kan blive sikret nogle bedre rammevilkår.

 

I den forbindelse har ITD brug for medlemmernes viden. ITD-medlemmer over hele landet har et stort kendskab til lokale forhold og de lokale kandidater til valgene, og fra centralt hold ønsker ITD at understøtte medlemmernes muligheder for at få en stemme i lokalvalgkampen overfor lokale politikere og medier.

 

Derfor har ITD nu oprettet postkassen KV21@itd.dk, hvor medlemmer opfordres til at skrive ind, hvis der er lokale problemstillinger, som man ønsker, ITD skal hjælpe med at sætte fokus på.

 

Det kan være lokale regler, der gør det vanskeligt at drive virksomhed i en bestemt kommune eller en ensidig trafikdebat i kommuner, hvor der mangler en modpart.

 

Gode vilkår for virksomhederne starter oftest med en god dialog, og derfor kan det også være, at virksomhederne har brug for hjælp til at få kontakt til lokale kandidater, eller hjælp til at deltage i en debat i de lokale medier.

 

Kort sagt: ITD står klar til at hjælpe i den kommunale valgkamp, så send forslag, ideer og ønsker til KV21@itd.dk.