søndag 02. oktober 2022 20:00

ITD ansætter adm. direktør fra egne rækker

Den 1. oktober er Stefan K. Schou tiltrådt som adm. direktør for ITD, Brancheorganisation for den danske vejgodstransport, efter at have været konstitueret siden starten af august.

Stefan K. Schou er fra 1. oktober 2022 tiltrådt som adm. direktør for ITD efter at have været konstitueret på posten siden d. 8. august 2022.  

 

Inden da har 44-årige Stefan K. Schou i en årrække varetaget stillingen som chef for Medlemsservice i ITD, hvor han har oparbejdet et stort kendskab til ITD’s medlemsvirksomheder og medarbejdere.

 

ITD’s bestyrelse ser frem til at fortsætte samarbejdet med Stefan K. Schou.

 

- Vi er fra bestyrelsens side rigtig glade for, at vi nu har en direktør, som både kender huset, foreningen og medlemmerne. Det giver ro og tryghed i forhold til, hvor vi skal hen fremadrettet, siger John A. Skovrup, bestyrelsesformand i ITD.

 

Og det er også et drømmejob for den nye adm. direktør, som er taknemmelig for bestyrelsens beslutning om at tilbyde ham posten.

 

- Jeg er glad og taknemmelig over, at ITD’s bestyrelse har vist mig den tillid. ITD har gennem sin næsten 75 år lange historie altid været en helt særlig forening. Jeg glæder mig til sammen med ITD’s stærke medlemmer og dygtige medarbejdere at fortsætte ITD’s historie ind i fremtiden, siger Stefan K. Schou, adm. direktør i ITD.

 

Stefan K. Schou har tidligere arbejdet for bl.a. DI, Venstre på Christiansborg, ligesom han har været selvstændig erhvervsdrivende inden for IT-branchen. 

 

 

 

 

SENESTE ITD NYT
tirsdag 16. april 2024

Kørselsforbud i maj 2024

Flere europæiske lande har dage med kørselsforbud i maj 2024. Du kan finde oversigten på ITD’s hjemmeside.

Kørselsforbud i maj 2024 >
tirsdag 16. april 2024

To virksomheder vinder transportpris

På International Transport Danmarks generalforsamling i lørdags blev FDE Fondens Initiativpris 2024 uddelt. Prismodtagerne blev hhv. transportvirksomheden Brdr. Færch Distribution ApS og projektet Unge på toppen, der begge gør en særlig indsats for at rekruttere unge mennesker til transportbranchen.

To virksomheder vinder transportpris >
mandag 15. april 2024

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati

Regeringen varslede sidste år, at den hæver dieselafgiften med 50 øre pr. liter diesel. I dag præsenterede regeringen så sin model for, hvordan dieselafgiften skal fungere, herunder 750 mio. kr. til omstilling af den tunge transport frem mod 2030. International Transport Danmark (ITD) kvitterer for dele af udspillet, men er samtidig skeptisk over for udsigten til mere administration og bureaukrati for vognmændene.

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati >