søndag 02. oktober 2022 20:00

ITD ansætter adm. direktør fra egne rækker

Den 1. oktober er Stefan K. Schou tiltrådt som adm. direktør for ITD, Brancheorganisation for den danske vejgodstransport, efter at have været konstitueret siden starten af august.

Stefan K. Schou er fra 1. oktober 2022 tiltrådt som adm. direktør for ITD efter at have været konstitueret på posten siden d. 8. august 2022.  

 

Inden da har 44-årige Stefan K. Schou i en årrække varetaget stillingen som chef for Medlemsservice i ITD, hvor han har oparbejdet et stort kendskab til ITD’s medlemsvirksomheder og medarbejdere.

 

ITD’s bestyrelse ser frem til at fortsætte samarbejdet med Stefan K. Schou.

 

- Vi er fra bestyrelsens side rigtig glade for, at vi nu har en direktør, som både kender huset, foreningen og medlemmerne. Det giver ro og tryghed i forhold til, hvor vi skal hen fremadrettet, siger John A. Skovrup, bestyrelsesformand i ITD.

 

Og det er også et drømmejob for den nye adm. direktør, som er taknemmelig for bestyrelsens beslutning om at tilbyde ham posten.

 

- Jeg er glad og taknemmelig over, at ITD’s bestyrelse har vist mig den tillid. ITD har gennem sin næsten 75 år lange historie altid været en helt særlig forening. Jeg glæder mig til sammen med ITD’s stærke medlemmer og dygtige medarbejdere at fortsætte ITD’s historie ind i fremtiden, siger Stefan K. Schou, adm. direktør i ITD.

 

Stefan K. Schou har tidligere arbejdet for bl.a. DI, Venstre på Christiansborg, ligesom han har været selvstændig erhvervsdrivende inden for IT-branchen. 

 

 

 

 

SENESTE ITD NYT
onsdag 07. juni 2023

ITD opfordrer til nye EU-regler for transport af dyr

International Transport Danmark (ITD) holdt sammen med branchen i dag debatmøde om dyretransporter i Europa-Parlamentet. Omdrejningspunktet var spørgsmålet om chaufførens ansvar, når det skal vurderes, om et dyr er rask nok til at blive transporteret.

ITD opfordrer til nye EU-regler for transport af dyr >
onsdag 07. juni 2023

Storbritannien – Vejafgift genoptages den 1. august 2023

Køretøjer med tilladt totalvægt over 12 ton, der er registreret uden for Storbritannien, skal fra den 1. august 2023 igen betale vejbenyttelsesafgift. Grundet covid-19, og deraf følgende udfordringer for branchen, valgte man i 2020 midlertidigt at suspendere afgiften.

Storbritannien – Vejafgift genoptages den 1. august 2023 >
fredag 02. juni 2023

Opdateret cabotagevejledning fra Færdselsstyrelsen

Færdselsstyrelsen har netop offentliggjort en opdateret udgave af deres cabotagevejledning, hvor blandt andet fortolkningen af transport af tomme containere, sættevogne og returemballage er blevet tilrettet.

Opdateret cabotagevejledning fra Færdselsstyrelsen >