onsdag 28. september 2022 11:17

Mød de fem finalister til Danish Transport Award 2022

Ved Danish Transport Award 2022 hylder ITD stærke CSR-initiativer med fokus på arbejdskraft blandt danske transport- og logistikvirksomheder. Nu offentliggør vi finalisterne. Mød de meget forskellige virksomheder i deres præsentationsvideoer og i artikler i ITD-magasinet.

Den akutte mangel på arbejdskraft i transporterhvervet og nødvendigheden af at skabe et rummeligt arbejdsmarked kan ikke undervurderes. Derfor hylder ITD ved Danish Transport Award 2022 CSR-initiativer med fokus på arbejdskraft.

 

- De fem finalister viser på hver deres måde, hvad det vil sige at tage et socialt ansvar. Den ansvarlighed er der brug for, og vi håber, at både vores medlemsvirksomheder og mange andre vil lade sig inspirere af de gode eksempler, siger Stefan K. Schou, administrerende direktør (konst.) i ITD og medlem af juryen for Danish Transport Award 2022.

 

For mennesker på kanten af arbejdsmarkedet betyder det alverden at have noget at stå op til og vide med sig selv, at man bidrager til fællesskabet og samfundet.

 

For virksomhederne betyder det adgang til meget engageret arbejdskraft, som måske kan løse andre typer af opgaver. Eller løse de samme opgaver som de øvrige medarbejdere, men hvor der bliver taget individuelle hensyn, så jobbet bliver tilpasset den enkelte.

 

Med andre ord: Alle får glæde af social ansvarlighed og rummelighed på arbejdspladsen.

 

- Det glæder mig, at ITD i år sætter fokus på det store sociale ansvar, som mange virksomheder i transportbranchen tager. Det bidrager positivt til vores fællesskab og samfund, når mennesker, der er på kanten af arbejdsmarkedet, får tilbudt en genvej eller en ekstra chance for at komme i arbejde, siger Mogens Jensen, der er formand for Folketingets Transportudvalg og samtidig juryformand for Danish Transport Award 2022.

 

Det er med lige dele beundring og stolthed, at vi præsenterer de fem finalister til Danish Transport Award 2022 i videoer og artikler.

 

De fem finalister i alfabetisk rækkefølge er:

 

Anders Nielsen & Co A/S
Dantra A/S
HRN-Trucking
Jørgen Jensen Distribution A/S
Tonny’s Kran Service EsbjergDen 12. oktober til ITD’s Medlemsmøde offentliggøres vinderen af Danish Transport Award 2022. Udover æren modtager vinderen også en check på 50.000 kroner, andenpladsen vinder 25.000 kroner, og tredjepladsen vinder 10.000 kroner.

 

I de kommende uger bliver finalisterne præsenteret på ITD’s sociale medier. Og hvis du ikke kan vente, kan du se samtlige videoer her.

 

Læs også omtalen af finalisterne i ITD’s magasin her.

 

SENESTE ITD NYT
fredag 24. maj 2024

Snart er det sæson for eksamenskørsel

Inden længe fyldes bybilledet endnu engang med studenterhuer og højt humør – og selvfølgelig også eksamenskørsel. Derfor får du her en orientering om de væsentligste regler fra Færdselsstyrelsen, som du skal være opmærksom på, hvis du planlægger at køre eksamenskørsel.

Snart er det sæson for eksamenskørsel >
torsdag 23. maj 2024

Bliv godt klædt på til den kilometerbaserede vejafgift i Danmark

Du kan blive klogere på den kommende kilometerbaserede vejafgift, når vi i løbet af juni holder oplæg fire forskellige steder i landet. Her kan du blandt andet høre om, hvordan systemet kommer til at fungere, samt hvad, hvor og hvordan du skal betale – og så giver vi aftensmad efterfølgende.

Bliv godt klædt på til den kilometerbaserede vejafgift i Danmark >
onsdag 22. maj 2024

Mød ”truckspotteren” Mads fra Hvidding

Han er elleve år og bidt af lastbiler. Flere dage om ugen ”truckspotter” Mads Christensen fra Hvidding sammen med sine venner, og når han bliver gammel nok, drømmer han om en fremtid i førerhuset.

Mød ”truckspotteren” Mads fra Hvidding >