torsdag 08. februar 2024 14:00

Hvem fortjener en særlig hyldest?

Transportbranchen er fuld af dygtige folk, der holder Danmark kørende, og lige nu har du mulighed for at nominere den vognmand eller virksomhed, du mener fortjener at vinde FDE Fondens Initiativpris 2024. Vinderen kåres på ITD’s generalforsamling i april og modtager et legat på 50.000 kr.

Vi bliver altid glade, når nogen ønsker at hylde vores vigtige branche. Derfor håber vi, at du vil benytte chancen for at nominere en kandidat til FDE Fondens Initiativpris 2024. Prisen kan gives til virksomheder, organisationer, uddannelses- og forskningsinstitutioner eller enkeltpersoner, der har vist et særligt initiativ, der kan være med til at understøtte og videreudvikle dansk godstransport og logistik og styrke erhvervets konkurrenceevne.

 

Vi ved, at der sidder mange kvalificerede kandidater derude, store som små, så gør transportbranchen den tjeneste at fortælle om dem, så en af dem kan blive anerkendt for sin ekstraordinære indsats.

 

Det er ikke kun ITD’s medlemsvirksomheder, der kan indstilles til prisen, men alle virksomheder og personer i transportbranchen.

 

Vinderen kåres på ITD’s generalforsamling

Vinderen af FDE Fondens Initiativpris 2024 udnævnes på ITD’s generalforsamling, der i år finder sted på Nyborg Strand i april. Her håber vi at se rigtig mange af jer til en god generalforsamling efterfulgt af en forrygende fest – mere info følger herom inden længe.

 

Forslag til prismodtagere kan indsendes i perioden 1.-29. februar. Du kan læse mere om FDE Fondens Initiativpris og nominere din kandidat her.

SENESTE ITD NYT
torsdag 20. juni 2024

Frankrig: Havnearbejdernes strejke er udskudt

Den franske fagforening CGT Ports and Docks havde indkaldt til strejke på forskellige datoer i juni 2024. Disse er udskudt.

Frankrig: Havnearbejdernes strejke er udskudt >
onsdag 19. juni 2024

Nye regler om energi- og klimasyn

Fra 1. juli 2024 bliver reglerne for lovpligtige energisyn ændret. Efter denne dato er det ikke længere størrelsen, men virksomhedens årlige energiforbrug, der afgør, hvorvidt en virksomhed er omfattet af de nye krav. Med til energiforbruget hører også forbruget af brændstof til køretøj og materiel.

Nye regler om energi- og klimasyn >
onsdag 19. juni 2024

Ja til kloge løsninger – nej til mere bureaukrati

Af John A. Skovrup, bestyrelsesformand, International Transport Danmark.

Ja til kloge løsninger – nej til mere bureaukrati >