torsdag 08. februar 2024 14:00

Hvem fortjener en særlig hyldest?

Transportbranchen er fuld af dygtige folk, der holder Danmark kørende, og lige nu har du mulighed for at nominere den vognmand eller virksomhed, du mener fortjener at vinde FDE Fondens Initiativpris 2024. Vinderen kåres på ITD’s generalforsamling i april og modtager et legat på 50.000 kr.

Vi bliver altid glade, når nogen ønsker at hylde vores vigtige branche. Derfor håber vi, at du vil benytte chancen for at nominere en kandidat til FDE Fondens Initiativpris 2024. Prisen kan gives til virksomheder, organisationer, uddannelses- og forskningsinstitutioner eller enkeltpersoner, der har vist et særligt initiativ, der kan være med til at understøtte og videreudvikle dansk godstransport og logistik og styrke erhvervets konkurrenceevne.

 

Vi ved, at der sidder mange kvalificerede kandidater derude, store som små, så gør transportbranchen den tjeneste at fortælle om dem, så en af dem kan blive anerkendt for sin ekstraordinære indsats.

 

Det er ikke kun ITD’s medlemsvirksomheder, der kan indstilles til prisen, men alle virksomheder og personer i transportbranchen.

 

Vinderen kåres på ITD’s generalforsamling

Vinderen af FDE Fondens Initiativpris 2024 udnævnes på ITD’s generalforsamling, der i år finder sted på Nyborg Strand i april. Her håber vi at se rigtig mange af jer til en god generalforsamling efterfulgt af en forrygende fest – mere info følger herom inden længe.

 

Forslag til prismodtagere kan indsendes i perioden 1.-29. februar. Du kan læse mere om FDE Fondens Initiativpris og nominere din kandidat her.

SENESTE ITD NYT
tirsdag 16. april 2024

Kørselsforbud i maj 2024

Flere europæiske lande har dage med kørselsforbud i maj 2024. Du kan finde oversigten på ITD’s hjemmeside.

Kørselsforbud i maj 2024 >
tirsdag 16. april 2024

To virksomheder vinder transportpris

På International Transport Danmarks generalforsamling i lørdags blev FDE Fondens Initiativpris 2024 uddelt. Prismodtagerne blev hhv. transportvirksomheden Brdr. Færch Distribution ApS og projektet Unge på toppen, der begge gør en særlig indsats for at rekruttere unge mennesker til transportbranchen.

To virksomheder vinder transportpris >
mandag 15. april 2024

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati

Regeringen varslede sidste år, at den hæver dieselafgiften med 50 øre pr. liter diesel. I dag præsenterede regeringen så sin model for, hvordan dieselafgiften skal fungere, herunder 750 mio. kr. til omstilling af den tunge transport frem mod 2030. International Transport Danmark (ITD) kvitterer for dele af udspillet, men er samtidig skeptisk over for udsigten til mere administration og bureaukrati for vognmændene.

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati >