torsdag 08. februar 2024 14:00

Hvem fortjener en særlig hyldest?

Transportbranchen er fuld af dygtige folk, der holder Danmark kørende, og lige nu har du mulighed for at nominere den vognmand eller virksomhed, du mener fortjener at vinde FDE Fondens Initiativpris 2024. Vinderen kåres på ITD’s generalforsamling i april og modtager et legat på 50.000 kr.

Vi bliver altid glade, når nogen ønsker at hylde vores vigtige branche. Derfor håber vi, at du vil benytte chancen for at nominere en kandidat til FDE Fondens Initiativpris 2024. Prisen kan gives til virksomheder, organisationer, uddannelses- og forskningsinstitutioner eller enkeltpersoner, der har vist et særligt initiativ, der kan være med til at understøtte og videreudvikle dansk godstransport og logistik og styrke erhvervets konkurrenceevne.

 

Vi ved, at der sidder mange kvalificerede kandidater derude, store som små, så gør transportbranchen den tjeneste at fortælle om dem, så en af dem kan blive anerkendt for sin ekstraordinære indsats.

 

Det er ikke kun ITD’s medlemsvirksomheder, der kan indstilles til prisen, men alle virksomheder og personer i transportbranchen.

 

Vinderen kåres på ITD’s generalforsamling

Vinderen af FDE Fondens Initiativpris 2024 udnævnes på ITD’s generalforsamling, der i år finder sted på Nyborg Strand i april. Her håber vi at se rigtig mange af jer til en god generalforsamling efterfulgt af en forrygende fest – mere info følger herom inden længe.

 

Forslag til prismodtagere kan indsendes i perioden 1.-29. februar. Du kan læse mere om FDE Fondens Initiativpris og nominere din kandidat her.

SENESTE ITD NYT
torsdag 22. februar 2024

Nu er der ny branchevejledning til dig, der transporterer foder

ITD udgiver i dag sin opdaterede branchevejledning for transport af foder. Den er gennemgået af Fødevarestyrelsen, der vurderer den egnet som basis for branchens individuelle system til styring af fodersikkerheden. Det er derfor også denne vejledning, myndighederne tager udgangspunkt i, når de kommer på tilsyn hos dig.

Nu er der ny branchevejledning til dig, der transporterer foder >
tirsdag 20. februar 2024

NIS2-regler om net- og informationssikkerhed forsinkes

Implementeringen af EU’s direktiv NIS2 i Danmark forsinkes. Direktivet stiller krav om net- og informationssikkerhed i samfundskritiske sektorer som f.eks. fødevarevirksomheder og affaldsvirksomheder, som samtidig defineres som store og mellemstore virksomheder, det vil sige virksomheder, som har flere end 50 ansatte og en årlig omsætning/årlig balance på mere end 10 mio. EUR.

NIS2-regler om net- og informationssikkerhed forsinkes >
torsdag 15. februar 2024

ITD tog Færdselsstyrelsen med til Esbjerg Havn

I ITD kæmper vi hver dag for, at det, der står i lovgivningen, også skal give mening for vores medlemmer ude på landevejen. Derfor inviterede vi i denne uge Færdselsstyrelsen med ud for at se nogle af de specifikke problematikker, som vi sammen med en af vores medlemsvirksomheder ønskede at gøre dem opmærksomme på.

ITD tog Færdselsstyrelsen med til Esbjerg Havn >