Digitalisering

Digitaliserede løsninger til transportbranchen.

Vejen mod transport- og logistikvirksomheders fremtid bevæger sig ikke kun langs de fysiske motorveje på tværs af Europa. Det er i større og større grad de digitale motorveje, der baner vej for udvikling og konkurrence.

 

Øget digitalisering letter administrative byrder og skaber stærkere sammenhæng mellem vores medlemmer og deres kunder. De europæiske myndigheder ser også en mulighed i digitaliseringen for at opnå større kontrol over transporten på tværs af deres grænser. Øget myndighedskontrol er en stor udfordring for især transport- og logistikbranchen, men det er også en stor mulighed for udvikling.

 

ITD kører derfor en række digitale projekter på banen, der vil være med til at bringe vores medlemmer på forkant med den nyeste digitale udvikling. Flere af de projekter har vi allerede sat i værk. Dem kan du læse mere om her og få inspiration til, hvordan din virksomhed kan komme med på den digitale motorvej.

 

 

 Trailermate 

 

   Læs mere om arbejdsskyen   

 

  

  

 

 

 

ITD BackUp

Pas godt på dine data!

Med ITD BackUp skal du ikke bekymre dig om tab af data ved nedbrud, sletning eller tyveri. Der tages dagligt backup af dine filer, som opbevares sikkert på ITD's egen server.

 

Du har mulighed for selv at vælge, hvilke filer du vil sikre. Lovgivningen foreskriver, at du opbevarer data fra den digitale tachograf samt førerkort på to forskellige medier i et år.

 

ITD BackUp som opbevaringsmulighed, sammen med din harddisk, er din tryghed og sikkerhed for, at dine data opbevares rigtigt og ifølge lovgivningen.

0