onsdag 09. oktober 2019 20:10

Stor succes for ITD’s medlemsmøde

Der var helt fyldt op i salen på Hindsgavl Slot til ITD’s årlige medlemsmøde onsdag den 9. oktober 2019. Et rekordhøjt antal personer havde tilmeldt sig, og der var mange spændende indlæg med god debat om branchens udfordringer internationalt, nationalt og lokalt. Og så blev Årets Transportkommune fundet.

Over 200 personer deltog i ITD Medlemsmøde 2019 onsdag den 9. oktober 2019 på Hindsgavl Slot, og det var et tal, som glæder ITD’s formand, Christian Sørensen Madsen.

 

- Det er ny rekord, og det viser, at medlemsmødet er blevet en god tradition. Det er vigtigt for en forening, at der er opbakning, og møderne er også med til at styrke vores netværk på tværs af branchen og geografien, fortæller han.

 

ITD’s medlemmer kom ikke kun for at få en snak med kollegaerne om dagligdagen og branchens udfordringer.

 

- I år ønskede vi at give medlemsmødet et skarpt fagligt indhold, som kigger ud i verden - på nationale forhold - men også på kommunale vilkår. For ITD bruger medlemsmødet til at tilbyde spændende, faglige indlæg og høre om, hvor udviklingen bevæger sig hen for at inspirere medlemmerne, siger Christian Sørensen Madsen.

 

Første indlæg var ved Kristian Kaas Mortensen fra Girteka, som fortalte om konkurrencesituationen i Europa, som Girteka ser den. Derefter fik Ulrik Rasmussen, topchef for FREJA, ordet for at fortælle, hvordan FREJA arbejder med CSR og FN’s verdensmål.

 

Endelig sluttede de faglige indlæg på det kommunale niveau med kåringen af Årets Transportkommune. I 2019 kan Vejen Kommune kalde sig Årets Transportkommune, og med kåringen af Årets Transportkommune fejrer ITD de kommuner, der gør en ekstra indsats for at sikre en god og smidig vejgodstransport lokalt og dermed er med til at skabe vækst og velstand i hele landet.

 

Børsens chefredaktør, Niels Lunde, styrede medlemsmødet som moderator og sikrede en god debat fra de spørgelystne medlemmer til mødets temaer.

 

Foto: ITD

SENESTE ITD NYT
fredag 03. juli 2020

Vognmænd med individuelt opbyggede køretøjer skal høres

Efter et grundigt udvalgsarbejde i Folketingets Transportudvalg, hvor politikerne skal have ros for at lytte til branchen, er det lykkedes at få de værste tidsler ud af L 151, forslag til lov om ændring af lov om godkendelse og syn af køretøjer. Loven er en implementering af EU-forordning 2018/858. Det var særligt den del, der omhandler specialopbyggede køretøjer, der voldte problemer for opbyggerbranchen og de vognmænd, der har brug for køretøjer, der kræver specielle opbygninger og tilpasninger.

Vognmænd med individuelt opbyggede køretøjer skal høres >
torsdag 02. juli 2020

ITD stiller sig i spidsen for digitaliseringen af dansk vejgodstransport

I tæt samarbejde med det anerkendte Alexandra Institut etablerer ITD et internationalt videncenter og stærkt udviklingsmiljø, der sætter turbo på den digitale omstilling af den danske vejgodstransport. Centret, der får navnet ITD Logtech Hub og placeres i IT-Byen i Aarhus, vil bistå danske vejgodstransportvirksomheder i at favne ny teknologi og udvikle nye, digitale forretningsmodeller.

ITD stiller sig i spidsen for digitaliseringen af dansk vejgodstransport >
torsdag 02. juli 2020

ITD's magasin 03 - 2020

Læs magasinet online

ITD's magasin 03 - 2020 >