torsdag 23. maj 2024 11:15

Bliv godt klædt på til den kilometerbaserede vejafgift i Danmark

Du kan blive klogere på den kommende kilometerbaserede vejafgift, når vi i løbet af juni holder oplæg fire forskellige steder i landet. Her kan du blandt andet høre om, hvordan systemet kommer til at fungere, samt hvad, hvor og hvordan du skal betale – og så giver vi aftensmad efterfølgende.

Den 1. januar 2025 træder den kilometerbaserede vejafgift som bekendt i kraft i Danmark, og vi vil derfor gerne gøre vores til, at du føler dig godt klædt på i forhold til de nye regler.

 

Derfor holder vi en række oplæg rundt i landet, hvor alle kan deltage, når vi besøger:

 

Padborg d. 6. juni (lukket for tilmelding)

ITD

Lyren 1, 6330 Padborg

 

Hobro d. 10. juni (lukket for tilmelding)

Hotel Amerika

Amerikavej 48, 9500 Hobro

 

Fredericia d. 11. juni

Middelfart d. 11. juni (lukket for tilmelding)

HUSET

Hindsgavl Alle 2, 5500 Middelfart

 

Ringsted d. 13. juni (lukket for tilmelding)

Hotel Sørup Herregaard

Sørupvej 26, 4100 Ringsted

 

Hvert arrangement indledes med oplæg fra 17.00 til 18.30, hvorefter der vil blive serveret lækker aftensmad.

 

Tilmeld dig arrangementet her.

 

Under vores oplæg kan du blandt andet blive klogere på de kommende CO2-emissionsklasser, proceduren og kontrollen for betaling af kilometerafgiften samt et indblik i den politiske aftale for, hvordan regeringen senere planlægger at udvide afgiften.

 

Efter hvert oplæg vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål til vores eksperter, og du vil forhåbentlig komme hjem med en god portion ny viden efter arrangementet.

 

Sidste frist for tilmelding til første arrangement er fredag d. 31. maj. – de andre tilmeldingsfrister samt endelige lokationer opdateres løbende. Men hvis du vil være sikker på en plads til et af arrangementerne, kan du tilmelde dig allerede nu lige her.

 

 

 

Opdateret d. 7. juni 2024.

SENESTE ITD NYT
fredag 14. juni 2024

Tyskland – Vejafgift for køretøjer over 3,5 tons

Den 1. juli 2024 indføres der i Tyskland krav om betaling af vejafgift for køretøjer med en teknisk tilladt totalvægt på mere end 3,5 tons.

Tyskland – Vejafgift for køretøjer over 3,5 tons >
torsdag 13. juni 2024

ITD: Iværksætterudspil med mange gode elementer

International Transport Danmark roser regeringen for det iværksætterudspil, der i dag blev præsenteret i Erhvervsministeriet. Brancheorganisationen understreger samtidig, at det er vigtigt, at man får motiveret og støttet unge iværksættere, der ikke nødvendigvis har en boglig baggrund, samt at iværksætteri er vigtigt i hele landet og ikke kun de store byer.

ITD: Iværksætterudspil med mange gode elementer >
torsdag 13. juni 2024

Rumænien indfører RO e-Transport på al international fragt

RO e-Transport til overvågning af transporter i Rumænien af gods med høj skattemæssig risiko udvides nu til også at omfatte internationale transporter af varer ad vej på rumænsk territorium. Fra 1. juli 2024 udstedes der bøder, hvis ikke reglerne er overholdt.

Rumænien indfører RO e-Transport på al international fragt >