tirsdag 19. november 2019 12:59

Grøn omstilling kan gøre dig til vinderen af Danish Transport Award 2020

Virksomheder og medarbejdere, der arbejder fremsynet med grøn omstilling, klima og miljø, kan vinde Danish Transport Award (DTA) 2020, når ITD uddeler to priser: Årets transportvirksomhed og årets medarbejder. Bag priserne står ITD, og der er mulighed for at indstille kandidater nu.

Foto: Danish Transport Award (DTA) uddeles hvert andet år, og nu leder ITD til prisen i 2020 efter fremsynede virksomheder og personer, som går foran med et grønt eksempel. Fotoet er fra prisuddelingen i 2018, hvor Martin Thorborg var juryformand for DTA. FOTO: ITD

 

 

ITD vil med Danish Transport Award 2020 finde og belønne de ildsjæle og fremsynede virksomheder, som går foran med et grønt eksempel.

 

- Vi sætter i 2020 fokus på grøn omstilling, og vi vil fejre og hylde de gode eksempler ved Danish Transport Award 2020, for eksempel transportvirksomheder der har taget et eller flere skridt for at sikre bæredygtige produkter og ydelser, og medarbejdere der forbedrer miljø og klima med egne initiativer og indsats, siger Carina Christensen, administrerende direktør i ITD.

 

Årets transportvirksomhed vinder 40.000 kroner, og årets medarbejder vinder 20.000 kroner.

 

- Indstil en kollega eller virksomhed, som du mener, gør en forskel for den nødvendige grønne omstilling af vores erhverv, så de kan tjene som inspirationskilde for os alle sammen, siger Carina Christensen.

 

Hun opfordrer alle til at sende så mange mulige nominerede ind via ITD’s hjemmeside (linket er nederst på denne side) for på den måde at sikre et så stort og kvalificeret felt som muligt.

 

Vinderne bliver offentliggjort til festmiddagen på ITD’s generalforsamling den 2. maj 2020.

 

 

Fakta: Præmier til vinderne

Alle ITD’s medlemsvirksomheder og deres ansatte kan nomineres til de to priser. Man kan indstille sig selv, sine kollegaer, sin egen eller en anden transportvirksomhed.

Årets transportvirksomhed skal have gennemført en grøn omstilling, der skal være fokus på klimavenlige tiltag, og virksomheden skal være medlem af ITD. Årets virksomhed vinder 40.000 kr.

 

Årets medarbejder skal være en grøn ildsjæl, der har bidraget til at indføre en grøn omstilling og tænker på klima og miljø, og medarbejderen skal være ansat i en ITD-medlemsvirksomhed. Årets medarbejder vinder 20.000 kr.

 

Indstillinger

Indstil inden den 5. januar 2020.

 

Gå ind på ITD’s hjemmeside og svar på tre simple spørgsmål for at indstille en medarbejder eller virksomhed fra transportbranchen.

 

Link til indstilling til Danish Transport Award 2020:

 

http://itd.dk/aktiviteter/danish-transport-award/

 

SENESTE ITD NYT
torsdag 11. juli 2024

Nyt administrativt krav for transportvirksomheder

Fra den 1. juli har Skatteministeriet ændret reglerne for, hvem der skal registreres som bruger på køretøjet. Det kan skabe uhensigtsmæssigt administrativt arbejde for transportvirksomhederne.

Nyt administrativt krav for transportvirksomheder >
onsdag 03. juli 2024

Få nu fjernet 11 kilo-reglen for varebilstransport

International Transport Danmark ønsker fair og lige vilkår på transportområdet. Brancheorganisationen opfordrer derfor Christiansborg-politikerne til enten at få ændret eller helt fjernet reglen, der placerer transport med varebiler i en gråzone, hvor chaufførerne konkurrerer med fragt- og vognmænd på ulige vilkår.

Få nu fjernet 11 kilo-reglen for varebilstransport >
tirsdag 02. juli 2024

Ændringer til vejskat er sendt i høring

Fra den 1. januar 2025 træder der en ny kilometerbaseret vejafgift i kraft. Denne var egentlig vedtaget ved lov, men som ITD tidligere har meldt ud, vil der komme et nyt lovforslag med ændringer og præciseringer til det vedtagne. Ændringerne kommer som følge af en politisk aftale om at forhøje dieselafgiften med 50 øre pr. liter, samtidig med at kilometersatsen for vejafgift midlertidigt reduceres.

Ændringer til vejskat er sendt i høring >