Slovenien

For transit vil der blive lavet konvojer.

 

Regler ved grænseovergange til/fra Italien

Det er kun muligt at benytte følgende grænseovergange: Vrtojba, Fernetiči, Škofije (døgnåbne) og Krvavi Potok (åben mellem 05.00 og 23.00). 

For indrejse fra Italien gælder følgende:

Indrejse er kun gældende for slovenske borgere. Øvrige skal være i besiddelse af et dokument fra læge der ikke må være mere end tre dage gammelt, og som attesterer at pågældende ikke har Covid-19. Øvrige personer kan kun indrejse hvis pågældende har en temperatur på under 37,5 °C, og ikke viser tegn på sygdom. 

Der er restriktioner på godstransport fra Italien. Kun transporter med post, medicin, værnemidler og gods til humanitær hjælp er tilladt. Godstransporter med endelig destination i Slovenien er dog undtaget. Der arrangeres i øjeblikket konvojer for transit igennem Slovenien

 

Indrejse fra Østrig:

Følgende grænseovergange er åbne: Gornja Radgona, Kuzma, Holmec, Karavanke, Jurij, Vič, Ljubelj, Trate, Radlje, Gederovci, Šentilj (motorvej), Šentilj (motorvej) og Korensko.

 

Passager transport er ikke tilladt

 

Indrejse fra Østrig er tilladt for slovenske borgere samt personer der har en attest på at de ikke er smittet med corona (maksimal 3 dage gammel), eller som har en temperatur under 37.5°C og som ikke viser tegn på sygdom. Indrejse i forbindelse med godstransport er tilladt. 

 

 

Opdateret 27/3 2020 kl. 16.21