IT-sikkerhed

Kan din virksomhed klare et hackerangreb? De fleste virksomheder i Danmark er i dag så afhængige af IT, at virksomhedernes eksistens er truet, hvis de bliver udsat for et hackerangreb eller ransomware-angreb. Det bliver desværre i stigende grad udnyttet af organiserede kriminelle.

For at stå stærkere mod sådanne angreb er det vigtigt at have et overblik over IT-sikkerhedssituationen i virksomheden og vide, om IT-sikkerheden er god nok.

Derfor inviterer ITD Logtech Hub til åbent hus-arrangementer om cybersikkerhed. Her vil vi sammen med IT-eksperter fra Alexandra Instituttet give dig grundig indsigt i IT-sikkerhed i virksomheder og gode råd til, hvordan du kan øge IT-sikkerheden i din virksomhed.

Det foregår på adressen ITD Logtech Hub, Helsingforsgade 25, 8200 Aarhus N.

Du kan vælge mellem onsdag den 3. november kl. 17-20 eller lørdag den 20. november kl. 10-13. Der vil være mulighed for forplejning før og efter arrangementerne.

Du har mulighed for at tilmelde dig allerede nu ved at sende en mail til vfa@itd.dk.

Hackerangreb kan have store konsekvenser
Hackerangreb er et stigende problem, fordi alle virksomheder bliver mere afhængige af deres IT-systemer, og hacker-software er i høj grad automatiseret, så én hacker kan angribe mange virksomheder på én gang. Skaden ved et hackerangreb afhænger af værdien af virksomhedens IT-system for virksomhedens forretning.

Hvis det er et IT-system, der håndterer kundedata og fakturering, medarbejderdata og lønudbetaling, beviser, tilladelser, dokumentation mv., så kan et hackerangreb være til stor skade for virksomheden, uanset om der er tale om en form for gidseltagning af virksomhedens IT-system ved at fjerne virksomhedens adgang til egne systemer, eller der er tale om spionage, hvor data og historik på kunder sælges til en konkurrent. Det gælder generelt ved hackerangreb, at hastighed i genoprettelse af normaltilstand er afgørende.