IT-sikkerhed

Kan din virksomhed klare et hackerangreb? De fleste virksomheder i Danmark er i dag så afhængige af IT, at virksomhedernes eksistens er truet, hvis de bliver udsat for et hackerangreb eller ransomware-angreb. Det bliver desværre i stigende grad udnyttet af organiserede kriminelle.

For at stå stærkere mod sådanne angreb er det vigtigt at have et overblik over IT-sikkerhedssituationen i virksomheden og vide, om IT-sikkerheden er god nok.

ITD Logtech Hub kan hjælpe dig med at få et overblik over IT-sikkerhedssituationen i din virksomhed med et IT-sikkerhedstjek, der bliver tilgængeligt her inden længe.

Hackerangreb kan have store konsekvenser

Hackerangreb er et stigende problem, fordi alle virksomheder bliver mere afhængige af deres IT-systemer, og hacker-software er i høj grad automatiseret, så én hacker kan angribe mange virksomheder på én gang. Skaden ved et hackerangreb afhænger af værdien af virksomhedens IT-system for virksomhedens forretning.

Hvis det er et IT-system, der håndterer kundedata og fakturering, medarbejderdata og lønudbetaling, beviser, tilladelser, dokumentation mv., så kan et hackerangreb være til stor skade for virksomheden, uanset om der er tale om en form for gidseltagning af virksomhedens IT-system ved at fjerne virksomhedens adgang til egne systemer, eller der er tale om spionage, hvor data og historik på kunder sælges til en konkurrent. Det gælder generelt ved hackerangreb, at hastighed i genoprettelse af normaltilstand er afgørende.