Business Partner

Bliv Business Partner i ITD Logtech Hub

Du behøver ikke at være vognmand for at blive partner i ITD Logtech Hub. Hvis din virksomhed er afhængig af eller samarbejder med transportbranchen, har du mulighed for at blive business-partner og få adgang til videnscentret og en masse fordele.

 

Det kan være, du er producent eller forhandler af materialer til byggeriet. Det kan være, at du arbejder professionelt inden for luftfragt, havnelogistik eller udvikling af selvkørende lastbiler. Det kan være, at du beskæftiger dig med uddannelse i relation til fremtidens chauffører og speditører. Det kan være, at du udvikler intelligente løsninger til den fremtidige infrastruktur. Eller noget helt andet.

 

Måske arbejder du med et helt specifikt forretningsområde, eller måske er dit arbejde mere generisk. Men vi har en fælles interesse i at skabe bedre forhold for transportsektoren gennem digitale løsninger.

 

ITD Logtech Hub fungerer som integrator. Vi ønsker at bringe de dygtigste mennesker sammen om at booste den digitale udvikling i transportbranchen. Det betyder, at du som business-partner kan indgå i partnerskaber og samarbejde med vores øvrige partnere, som er vognmandsvirksomheder. Og nogle af vores partnere kan sammen med andre

af ITD’s medlemsvirksomheder fungere som testvirksomheder for nogle af de teknologier, vi udvikler sammen med dig.

 

Som business-partner i ITD Logtech Hub får du adgang til en lang række ydelser og aktiviteter. De tæller blandt andet:

 

  • Gratis flexplads i kontorfællesskab
  • Forretningsudvikling
  • Pilotprojekter og feltforsøg
  • Mulighed for at blive mentor for startup-virksomheder
  • Inspiration og ny viden