onsdag 04. maj 2022 09:01

Ny ITD-formand vil forene små og store medlemsvirksomheder

John A. Skovrup, der er ny bestyrelsesformand i ITD, har et klart mål: At styrke fællesskabet i ITD så alle medlemmer føler sig godt repræsenteret, og man står sammen som én fælles organisation.

- Der skal være plads til både store og små medlemsvirksomheder - vi er hinandens forudsætninger. Vi skal finde fælles fodslag, så vi står stærkt som organisation, pointerer John A. Skovrup, som har siddet i ITD’s bestyrelse i fire år.

 

John Skovrup er selvkørende vognmand og driver sin virksomhed fra Bække ved Vejen, hvor han har tre biler. Virksomheden er specialiseret i eksportkørsel med rugeæg og daggamle kyllinger, ligesom man varetager ad-hoc opgaver for speditører og større vognmandskollegaer.

 

- Jeg vil gerne stå for ordnede forhold i branchen. Vi skal optræde professionelt som vognmænd, og når vi så møder urimelige vilkår, skal vi stå sammen om at ændre tingene, så vi bruger vores indflydelse klogt, mener John A. Skovrup.

 

Og så vil han arbejde for, at ITD’s medlemmer får endnu mere ud af organisationens medlemsservice.

 

- Vi har som vognmænd helt sikkert forskellige behov for service - alt efter hvilken type virksomhed vi driver, hvilket gods vi kører med, og om vi kører nationalt, internationalt eller begge dele, men der er alligevel en stor fællesmængde. Vi vil lytte til medlemmernes behov og så imødekomme så meget som muligt, understreger formand John A. Skovrup.

 

 

FAKTA
Skifte af adm. direktør i ITD
Som meddelt den 28. april 2022 tiltræder Jesper Høgh Bach som ny adm. direktør i ITD-koncernen pr. 1. juni 2022. Nu hvor der er ansat en ny adm. direktør, fungerer den hidtidige adm. direktør i ITD, Carina Christensen, fra dags dato ikke længere som adm. direktør. I stedet bliver Group CFO Thomas Autzen konstitueret adm. direktør i ITD frem til den 1. juni 2022. I den periode kan eventuelle spørgsmål desuden rettes til ITD’s nye bestyrelsesformand John A. Skovrup.

SENESTE ITD NYT
tirsdag 16. april 2024

Kørselsforbud i maj 2024

Flere europæiske lande har dage med kørselsforbud i maj 2024. Du kan finde oversigten på ITD’s hjemmeside.

Kørselsforbud i maj 2024 >
tirsdag 16. april 2024

To virksomheder vinder transportpris

På International Transport Danmarks generalforsamling i lørdags blev FDE Fondens Initiativpris 2024 uddelt. Prismodtagerne blev hhv. transportvirksomheden Brdr. Færch Distribution ApS og projektet Unge på toppen, der begge gør en særlig indsats for at rekruttere unge mennesker til transportbranchen.

To virksomheder vinder transportpris >
mandag 15. april 2024

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati

Regeringen varslede sidste år, at den hæver dieselafgiften med 50 øre pr. liter diesel. I dag præsenterede regeringen så sin model for, hvordan dieselafgiften skal fungere, herunder 750 mio. kr. til omstilling af den tunge transport frem mod 2030. International Transport Danmark (ITD) kvitterer for dele af udspillet, men er samtidig skeptisk over for udsigten til mere administration og bureaukrati for vognmændene.

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati >