Vores profil

ITD - dansk vejgodstransport med internationalt og erhvervspolitisk udsyn.

ITD er en privat brancheorganisation for de professionelle transport- og logistikvirksomheder. Vi rådgiver og skaber netværk for vores ca. 700 medlemsvirksomheder. Vi varetager transport- og logistikbranchens interesser politisk nationalt og internationalt. Vi giver samtidig medlemsvirksomhederne målrettede værktøjer, som gør en positiv forskel i den travle transportørs hverdag.

 

Vi tror på, at fremtiden tilhører den effektive, digitale og grønne transportør. Så vi går forrest i digitaliseringen af dansk vejgodstransport, ligesom vi understøtter den grønne omstilling.

 

Gennem vores to landsdækkende kampagner ”Lastbilkaravanen” og ”Hovedet med i trafikken” sikrer vi fokus på trafiksikkerhed.

 

Og ITD er mere end en brancheorganisation. ITD-koncernen er en af Europas stærkeste transportorganisationer med en unik kombination af forening og forretning.

Foreningen repræsenterer i dag danske transport- og logistikvirksomheder, der kører både internationalt og nationalt. 

 

Vores kommercielle selskaber FDE og VIALTIS udbyder blandt andet momsrefusion og betalingsløsninger til motorveje til transportvirksomheder i hele Europa. 

 

ITD-koncernen er samtidig en spændende arbejdsplads med 210 dygtige medarbejdere fra mange forskellige nationaliteter. Vi har hovedsæde i Padborg samt kontorer i København og Bruxelles, og vi er repræsenteret i 11 andre lande via vores datterselskaber.

0