lørdag 15. april 2023 13:59

John A. Skovrup fortsætter som formand i ITD

Bestyrelsen i ITD har konstitueret sig efter ITD’s generalforsamling 2023. John A. Skovrup fortsætter som formand for ITD, mens Jens Peter Fallesen er ny næstformand.

Det står klart efter et konstituerende bestyrelsesmøde i forlængelse af dagens generalforsamling i ITD.

 

Næstformand Niels Juel Nielsen og bestyrelsesmedlem Ib Andersen havde på forhånd varslet, at de ikke genopstillede til bestyrelsen. På generalforsamlingen var der således nyvalg af Christina Baun Hansen og René Bülow, mens der var genvalg af Ole Velbæk til at fortsætte i bestyrelsen.

 

– Med de to nye medlemmer får vi repræsentanter fra en stor virksomhed og en lidt mindre virksomhed. Det er unge kræfter, så vi ændrer lidt på gennemsnitsalderen – det synes jeg ikke er nogen skade til. Ikke at det er et kvalitetsstempel i sig selv, det er deres kompetencer, der gør dem yderst kompetente til posten som bestyrelsesmedlem. Det er to stærke profiler fra hver deres segment inden for transport, som jeg ser meget frem til at arbejde sammen med, siger John A. Skovrup.

 

Dermed består bestyrelsen det kommende år af formand John A. Skovrup, næstformand Jens Peter Fallesen, Ole Velbæk, Jørn Kudsk, Michael Hansen, Christina Baun Hansen og René Bülow.

 

Generalforsamlingen valgte desuden tre suppleanter til bestyrelsen. Der var nyvalg af Leo Andersen og Klaus Jensen, mens der var genvalg til Jens Aage Daugaard. Suppleanter til ITD’s bestyrelse vælges for et år ad gangen.

 

SENESTE ITD NYT
tirsdag 26. september 2023

ITD Medlemsmøde den 4. oktober - du kan stadig nå det

Du kan stadig nå at være med til et spændende medlemsmøde i Hedensted næste onsdag den 4. oktober. Vi kommer til at tale om, hvordan man kan blive bedre til at sende en del af ekstraregningen for grøn omstilling med mere videre til kunderne. Vi skal også spise lækker mad, så medmindre du kun er til kildevand, er det vigtigt, du melder dig til. Vi glæder os til at se dig!

ITD Medlemsmøde den 4. oktober - du kan stadig nå det >
tirsdag 19. september 2023

Kørselsforbud i oktober 2023

Flere europæiske lande har dage med kørselsforbud i oktober 2023. Bemærk, at kørselsforbuddet ved helligdage ofte træder i kraft den forudgående dag. Klik på det enkelte land for at komme direkte til landeinformation, med detaljerede oplysninger om tidsrum og strækninger.

Kørselsforbud i oktober 2023 >
mandag 18. september 2023

Nye tekniske krav til lange vogntog i Sverige

Den svenske Transportstyrelsen har offentliggjort tekniske krav for vogntog med en længde på op til 34,5 meter. Herunder også de såkaldte dobbelttrailervogntog.

Nye tekniske krav til lange vogntog i Sverige >