lørdag 15. april 2023 13:59

John A. Skovrup fortsætter som formand i ITD

Bestyrelsen i ITD har konstitueret sig efter ITD’s generalforsamling 2023. John A. Skovrup fortsætter som formand for ITD, mens Jens Peter Fallesen er ny næstformand.

Det står klart efter et konstituerende bestyrelsesmøde i forlængelse af dagens generalforsamling i ITD.

 

Næstformand Niels Juel Nielsen og bestyrelsesmedlem Ib Andersen havde på forhånd varslet, at de ikke genopstillede til bestyrelsen. På generalforsamlingen var der således nyvalg af Christina Baun Hansen og René Bülow, mens der var genvalg af Ole Velbæk til at fortsætte i bestyrelsen.

 

– Med de to nye medlemmer får vi repræsentanter fra en stor virksomhed og en lidt mindre virksomhed. Det er unge kræfter, så vi ændrer lidt på gennemsnitsalderen – det synes jeg ikke er nogen skade til. Ikke at det er et kvalitetsstempel i sig selv, det er deres kompetencer, der gør dem yderst kompetente til posten som bestyrelsesmedlem. Det er to stærke profiler fra hver deres segment inden for transport, som jeg ser meget frem til at arbejde sammen med, siger John A. Skovrup.

 

Dermed består bestyrelsen det kommende år af formand John A. Skovrup, næstformand Jens Peter Fallesen, Ole Velbæk, Jørn Kudsk, Michael Hansen, Christina Baun Hansen og René Bülow.

 

Generalforsamlingen valgte desuden tre suppleanter til bestyrelsen. Der var nyvalg af Leo Andersen og Klaus Jensen, mens der var genvalg til Jens Aage Daugaard. Suppleanter til ITD’s bestyrelse vælges for et år ad gangen.

 

SENESTE ITD NYT
onsdag 27. marts 2024

En hilsen til medlemmerne fra formandens førerhus

Velkommen til nyhedsbrevet ”Nyt fra formandens førerhus”, som ITD’s bestyrelsesformand, John A. Skovrup, med mellemrum sender ud til medlemmerne.

En hilsen til medlemmerne fra formandens førerhus >
tirsdag 26. marts 2024

Færdselsstyrelsen skærper krav til dokumentation ved lejede eller leasede køretøjer

Færdselsstyrelsen har netop udsendt en vejledning om udlejningskøretøjer. Af den fremgår det, at der ved benyttelse af lejede eller leasede køretøjer skal medbringes visse dokumenter under kørslen.

Færdselsstyrelsen skærper krav til dokumentation ved lejede eller leasede køretøjer >
tirsdag 19. marts 2024

Gratis webinar om registrering af arbejdstid

Fra og med den 1. juli 2024 skal arbejdsgivere registrere medarbejdernes daglige arbejdstid. Derfor tilbyder ITD HjulmandKaptain lige nu et gratis webinar, så du hjemme fra kontoret kan blive klogere på de nye regler, hvordan du lever op til dem samt hvilke medarbejdere, der omfattes af reglerne.

Gratis webinar om registrering af arbejdstid >