tirsdag 17. december 2019 13:39

Kvinder i transportbranchen: Deltag i en spændende dag kun for kvinder

Skal du være med på en spændende netværksdag for kvindelige chauffører og andre kvinder i vejgodstransportbranchen? Arrangementet finder sted lørdag den 18. januar 2020, og det er gratis at deltage, og du kan blandt andet møde Le Mans-racerkører Christina Nielsen, standupkomikeren Ane Høgsberg og en masse kollegaer. Bag netværksdagen står ITD.

ITD’s netværksdag er målrettet kvindelige chauffører, chaufførelever og andre kvinder i vejgodstransportbranchen, og på dagen sættes der fokus på de mange, dygtige kvinder, der sidder i lastbilerne og arbejder med andre opgaver i transport- og logistikbranchen.

 

Arrangementet finder sted den 18. januar 2020 på Kellers Park i Børkop, og det er gratis for alle deltagere. Bag netværksdagen står ITD, og formålet er at skabe et netværk, der kan bidrage til at tiltrække og fastholde kvinder i erhvervet.

 

Netværksdagen byder på et varieret program med blandt Le Mans-racerkører Christina Nielsen, standupkomikeren Ane Høgsberg kommer, sundhedsekspert Michelle Kristensen giver gode råd om kost, sundhed og træning, AMU-Fyn viser, hvordan Virtual Reality-spil kan være med til at forhindre højresvingsulykker, Comtec Int. præsentere forskellige mærkers løsninger til bekvemt arbejdsbeklædning til kvinder og meget andet.

 

Målet med netværksdagen er at vise kvinder i transport- og logistikbranchen, at der er andre kollegaer i erhvervet. Samtidig håber ITD, at dagen kan være med til at opbygge et netværk, som kan fastholde kvinder, der allerede er i erhvervet, og at inspirere flere kvinder til at blive chauffører eller andre transportjob.

 

- I ITD vil vi gerne opnå, at der bliver sat positivt fokus på at arbejde som kvinde i vores branche. Og det gør vi blandt andet ved at målrette et arrangement til kvinder og at sætte fokus på de gode kvindelige rollemodeller og skabe et værdifuldt netværk. Det er noget, som kvinderne i branchen selv efterlyser for at styrke fællesskabet og dermed gøre faget endnu mere attraktivt også for kvinderne og dermed øge arbejdsudbuddet, siger Trine S. Plesner, der er chef for ITD Arbejdsmarked.

 

Hun opfordrer alle virksomheder til at dele invitationen med relevante medarbejdere i virksomheden, så de kender til netværksdagen.

 

Netværksdagens indhold

  • ”På toppen i en mandeverden – hvordan tackler man det som kvinde?”
  • Le Mans-racerkører Christina Nielsen fortæller om sin karriere og sine erfaringer
  • ”Sund bag rattet” - sundhedsekspert, iværksætter og foredragsholder Michelle Kristensen giver gode råd om kost, sundhed og træning – og der bliver tid til lidt workout
  • ”Ny teknologi og forebyggelse af ulykker” – AMU-Fyn viser, hvordan Virtual Reality-spil kan være med til at forhindre højresvingsulykker - og der bliver mulighed for selv at prøve det af med VR-briller
  • Under overskriften ”Arbejdstøj – er det kun til mænd?” vil Comtec Int., der er totalleverandør af blandt andet arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj, præsentere forskellige mærkers løsninger til bekvemt arbejdsbeklædning til kvinder. Det bliver i form af en catwalk og en udstilling af tøj og sko
  • Standupkomikeren Ane Høgsberg slutter netværksdagen af

 

DR radiovært Kathrine Abrahamsen vil guide deltagerne gennem dagen, og der bliver god tid til undervejs at netværke og snakke med andre kvindelige kolleger.

 

Vi byder på en lækker frokostbuffet og eftermiddagskaffe, og der vil være forfriskninger i løbet af dagen.

Alle deltagere får en goodiebag med overraskelser med hjem.

 

Fakta om netværksdagen

Sted

Kellers Park

H.O. Wildenskovsvej 28

7080 Børkop

 

Tidspunkt

Lørdag den 18. januar, klokken 9-16

 

Pris

Det er gratis at deltage - men der opkræves et no-show-gebyr på 500 kroner, hvis man bliver forhindret og ikke har afmeldt sig inden dagen.

 

Tilmelding

http://itd.dk/aktiviteter/spaendende-netvaerksdag/

 

Senest tirsdag den 7. januar 2020

SENESTE ITD NYT
onsdag 27. marts 2024

En hilsen til medlemmerne fra formandens førerhus

Velkommen til nyhedsbrevet ”Nyt fra formandens førerhus”, som ITD’s bestyrelsesformand, John A. Skovrup, med mellemrum sender ud til medlemmerne.

En hilsen til medlemmerne fra formandens førerhus >
tirsdag 26. marts 2024

Færdselsstyrelsen skærper krav til dokumentation ved lejede eller leasede køretøjer

Færdselsstyrelsen har netop udsendt en vejledning om udlejningskøretøjer. Af den fremgår det, at der ved benyttelse af lejede eller leasede køretøjer skal medbringes visse dokumenter under kørslen.

Færdselsstyrelsen skærper krav til dokumentation ved lejede eller leasede køretøjer >
tirsdag 19. marts 2024

Gratis webinar om registrering af arbejdstid

Fra og med den 1. juli 2024 skal arbejdsgivere registrere medarbejdernes daglige arbejdstid. Derfor tilbyder ITD HjulmandKaptain lige nu et gratis webinar, så du hjemme fra kontoret kan blive klogere på de nye regler, hvordan du lever op til dem samt hvilke medarbejdere, der omfattes af reglerne.

Gratis webinar om registrering af arbejdstid >