tirsdag 23. februar 2021 14:36

Sidste chance for at indstille til FDE Fondens Initiativpris

Det er ved at være sidste chance for at indstille virksomheder til FDE Fondens Initiativpris. Fristen udløber den 28. februar 2021.
Overrækkelse af FDE Fondens Initiativpris 2020 hos Ole Larsen Transport A/S. På billedet er Jens Iwer Petersen (Formand, FDE Fonden), Betina Bøgeskov (IT-, projekt- og innovationschef, Ole Larsen Transport A/S), Søren Larsen (adm. direktør, Ole Larsen Transport A/S og Gert Jakobsen (tidligere bestyrelsesmedlem, FDE Fonden)

FDE Fondens Initiativpris uddeles én gang årligt i forbindelse med ITD’s generalforsamling.

 

Prisen kan gives til virksomheder, organisationer, uddannelses- og forskningsinstitutioner eller enkeltpersoner, der har taget/vist ét særligt initiativ, der kan være med til at understøtte og videreudvikle dansk godstransport og logistik og styrke erhvervets konkurrenceevne.

 

Forslag til prismodtagere kan indsendes til FDE Fonden i perioden 1.-28. februar. Fonden kan også selv udpege årets prismodtager.

 

FDE Fondens Initiativpris består af et legat på kr. 50.000, et diplom og en statuette.

 

Du kan læse mere og indsende dit forslag klik her

 

Billedtekst: Overrækkelse af FDE Fondens Initiativpris 2020 hos Ole Larsen Transport A/S. På billedet er Jens Iwer Petersen (Formand, FDE Fonden), Betina Bøgeskov (IT-, projekt- og innovationschef, Ole Larsen Transport A/S), Søren Larsen (adm. direktør, Ole Larsen Transport A/S og Gert Jakobsen (tidligere bestyrelsesmedlem, FDE Fonden)

SENESTE ITD NYT
onsdag 03. juli 2024

Få nu fjernet 11 kilo-reglen for varebilstransport

International Transport Danmark ønsker fair og lige vilkår på transportområdet. Brancheorganisationen opfordrer derfor Christiansborg-politikerne til enten at få ændret eller helt fjernet reglen, der placerer transport med varebiler i en gråzone, hvor chaufførerne konkurrerer med fragt- og vognmænd på ulige vilkår.

Få nu fjernet 11 kilo-reglen for varebilstransport >
tirsdag 02. juli 2024

Ændringer til vejskat er sendt i høring

Fra den 1. januar 2025 træder der en ny kilometerbaseret vejafgift i kraft. Denne var egentlig vedtaget ved lov, men som ITD tidligere har meldt ud, vil der komme et nyt lovforslag med ændringer og præciseringer til det vedtagne. Ændringerne kommer som følge af en politisk aftale om at forhøje dieselafgiften med 50 øre pr. liter, samtidig med at kilometersatsen for vejafgift midlertidigt reduceres.

Ændringer til vejskat er sendt i høring >
mandag 01. juli 2024

Nyt opslagsværk giver indblik i virksomheders arbejdsmiljø

Nyt online opslagsværk giver indblik i resultatet af Arbejdstilsynets tilsyn på de enkelte arbejdspladser. Tilsynsindblikket erstatter den tidligere smileyordning.

Nyt opslagsværk giver indblik i virksomheders arbejdsmiljø >