torsdag 16. februar 2023 17:05

Sidste chance for at indstille til FDE Fondens Initiativpris

Det er ved at være sidste chance for at indstille virksomheder til FDE Fondens Initiativpris. Fristen udløber den 28. februar 2023.

FDE Fondens Initiativpris uddeles én gang årligt i forbindelse med ITD’s generalforsamling. ITD vil glæde sig til også at fremhæve vinderen på årets transportmesse i Herning.

 

Prisen kan gives til virksomheder, organisationer, uddannelses- og forskningsinstitutioner eller enkeltpersoner, der har taget/vist ét særligt initiativ, der kan være med til at understøtte og videreudvikle dansk godstransport og logistik og styrke erhvervets konkurrenceevne.

 

Forslag til prismodtagere kan indsendes til FDE Fonden i perioden 1.-28. februar. Fonden kan også selv udpege årets prismodtager.

 

FDE Fondens Initiativpris består af et legat på kr. 50.000, et diplom og en statuette.

 

Du kan læse mere og indsende dit forslag klik her.

 

 

Billedtekst: Overrækkelse af FDE Fondens Initiativpris 2021 hos BHS Logistics A/S. Jens Iwer Petersen (Formand, FDE Fonden) og Morten Studsgaard (adm. direktør, BHS Logistics A/S)

SENESTE ITD NYT
tirsdag 26. september 2023

ITD Medlemsmøde den 4. oktober - du kan stadig nå det

Du kan stadig nå at være med til et spændende medlemsmøde i Hedensted næste onsdag den 4. oktober. Vi kommer til at tale om, hvordan man kan blive bedre til at sende en del af ekstraregningen for grøn omstilling med mere videre til kunderne. Vi skal også spise lækker mad, så medmindre du kun er til kildevand, er det vigtigt, du melder dig til. Vi glæder os til at se dig!

ITD Medlemsmøde den 4. oktober - du kan stadig nå det >
tirsdag 19. september 2023

Kørselsforbud i oktober 2023

Flere europæiske lande har dage med kørselsforbud i oktober 2023. Bemærk, at kørselsforbuddet ved helligdage ofte træder i kraft den forudgående dag. Klik på det enkelte land for at komme direkte til landeinformation, med detaljerede oplysninger om tidsrum og strækninger.

Kørselsforbud i oktober 2023 >
mandag 18. september 2023

Nye tekniske krav til lange vogntog i Sverige

Den svenske Transportstyrelsen har offentliggjort tekniske krav for vogntog med en længde på op til 34,5 meter. Herunder også de såkaldte dobbelttrailervogntog.

Nye tekniske krav til lange vogntog i Sverige >